fbpx
Gratis intake

Jouw boot optimaal verzekeren, zonder moeite

Kom langs voor een gratis intake en ontdek wat onze specialisten voor je kunnen betekenen!

Kinderen spelend bij water met verschillende boten erin

Maak een afspraak met één van onze adviseurs!

Martin Klaver

Martin Klaver, verzekeringsadviseur bij HVMS

Geen omkijken naar het verzekeren van jouw boot

Persoonlijk advies over de bootverzekering die het beste bij je past
Wij regelen alles van A tot Z, zodat jij hier geen omkijken naar hebt
Ook bij schade staan we voor je klaar en helpen we je weer op weg

Persoonlijk advies over hoe je jouw boot het beste kunt verzekeren

Het is belangrijk dat een bootverzekering aansluit bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Welke risico’s zijn bijvoorbeeld belangrijk voor jou om te verzekeren en welke verzekering heeft de beste voorwaarden? Dat zoeken onze specialisten allemaal voor je uit! 

Bovendien wordt jouw bootverzekering helemaal voor je geregeld. Zo weet je zeker dat het goed gebeurd en kun jij je helemaal op jouw boot focussen. En ook wanneer je schade hebt staan we voor je klaar. We helpen je met een goede en snelle afhandeling en zorgen ervoor dat jij krijgt waar je recht op hebt!

Veelgestelde vragen 

Hoe kan ik een afspraak maken voor mijn bootverzekering?

Je kunt heel gemakkelijk online een afspraak maken met één van onze specialisten voor een advies over jouw bootverzekering. Je kiest een moment in de agenda dat voor jou uitkomt en er wordt dan een plekje voor jou gereserveerd in de agenda van onze adviseurs. 

Wat kost een verzekeringsadvies over mijn bootverzekering bij HVMS?

Bij HVMS doen we zaken met meer dan 40 verzekeraars. Voor iedere verzekering hebben zij een premie vastgesteld, waarvoor wij de verzekering kunnen aanbieden. Niet alleen de prijs voor ons advies, maar ook voor hulp bij schade en het onderhouden van jouw verzekeringen zit daar al bij inbegrepen. Dat wil niet meteen zeggen dat de verzekeringen die je via ons sluit duurder zijn dan wanneer je dit bijvoorbeeld via internet doet. Dat hoeft namelijk helemaal niet veel te schelen en je krijgt er een heleboel voor terug!

Is de eerste afspraak echt gratis?

Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis bij HVMS. We vinden het namelijk belangrijk dat we eerst kennis kunnen maken met elkaar en bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Zonder dat je meteen ergens aan vastzit. Je kunt er dan zelf nog eens rustig over nadenken of we jouw bootverzekering voor je mogen gaan regelen!

Kies voor meer zekerheid en gemak!

Pin It on Pinterest