fbpx

Levensverzekering bij HVMS

Een persoonlijk advies over jouw levensverzekering
 Beter verzekerd, zonder moeite
Maak kennis met onze experts tijdens een gratis intake

Inleiding

Veelgestelde vragen

Is een reisverzekering verplicht?

Een reisverzekering is niet verplicht. Toch kan het wel verstandig zijn om een reisverzekering af te sluiten, zeker wanneer je naar het buitenland gaat.

Is een reisverzekering verplicht?

Een reisverzekering is niet verplicht. Toch kan het wel verstandig zijn om een reisverzekering af te sluiten, zeker wanneer je naar het buitenland gaat.

Is een aanvullende dekking voor geneeskundige kosten zinvol als ik al een zorgverzekering heb?

Of de aanvullende dekking voor geneeskundige kosten nuttig is voor jou, hangt af van hoe uitgebreid de dekking van jouw zorgverzekering is. Vaak is het zo dat een zorgverzekering niet alles dekt in het buitenland, zeker niet wanneer de zorg duurder is dan in Nederland. Als je een aanvullende (zorg)verzekering hebt, is de dekking voor medische kosten in het buitenland uitgebreider. Kijk hier dus goed naar voordat je een besluit neemt.

Hoe weet ik welke reisverzekering bij me past?

Dat is nog niet zo eenvoudig om uit te zoeken, maar wel heel belangrijk! Om erachter te komen is het belangrijk om op een rijtje te zetten welke risico’s jij loopt en welke dekkingen van de reisverzekering daar bij horen. Je kunt vervolgens kijken naar welke verzekeraars jou deze dekkingen bieden en tegen welke prijs en voorwaarden.

Wil jij je hier niet druk om hoeven maken? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies over de reisverzekering die het beste bij je past!

Waarom HVMS?

Persoonlijk advies

Bij HVMS geven we je een persoonlijk verzekeringsadvies over de reisverzekering die het beste bij je past. Dat scheelt je een hoop tijd en uitzoekwerk!

Gratis onderhoudsservice

Een reisverzekering blijft niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij jouw situatie. Daarom geven we jouw verzekeringen regelmatig een onderhoudsbeurt.

HVMS-korting tot 10%
Als HVMS-klant kun je aantrekkelijke korting krijgen op jouw verzekering wanneer je deze in een pakket afsluit. Onze adviseurs geven je hier graag slimme tips over.
Deskundige hulp bij schade
Ook wanneer het even niet meezit staan we voor je klaar. We handelen de schade zo goed en snel mogelijk voor je af en zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

In 5 stappen naar een werkmateriaalverzekering op maat

1. Plan een afspraak in onze agenda

De eerste stap naar een werkmaterieelverzekering op maat is het maken van een afspraak met één van onze adviseurs. U kunt een moment in de agenda van onze adviseurs inplannen dat u het beste uitkomt. Wij komen vervolgens op dit tijdstip bij u langs!

2. Gratis intake met één van onze adviseurs

Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en brengen we de belangrijkste risico’s en uw wensen in kaart. Dit is de basis voor ons advies over de beste werkmaterieelverzekering voor uw onderneming. Dit kennismakingsgesprek is helemaal gratis en vrijblijvend.

3. U ontvangt een offerte

Op basis van onze kennismaking stellen we een offerte op van de beste werkmaterieelverzekering. We sturen u deze toe ter akkoord. Bij eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. U krijgt de tijd om het aanbod te bespreken en te beoordelen en kunt ons op ieder moment laten weten wat u ervan vindt.

4. Uw werkmaterieel is verzekerd!

Gaat u akkoord met de offerte? Dan maken we de verzekering voor u in orde. U heeft hier verder geen omkijken naar en krijgt van ons een bericht wanneer alles rond is.

5. Nazorg

Nadat alles is afgerond houden we veranderingen in de markt nauwlettend voor u in de gaten. Verandert er iets dat van belang is voor uw onderneming? Dan nemen we direct contact met ons op. Eens in de zoveel tijd checken we ook bij u of alles nog naar wens is en aansluit. Tot slot kunt u bij vragen altijd contact met ons opnemen!

Meer informatie over de reisverzekering

Wil je meer weten over wat een reisverzekering precies is en wat er allemaal onder de dekking valt? Lees dan snel verder!

Wat is een reisverzekering?

Er kan van alles gebeuren tijdens een reis. Met een reisverzekering ben je hiervoor goed verzekerd. Deze verzekering dekt namelijk de kosten van de schade die je oploopt tijdens jouw reis. Denk bijvoorbeeld aan diefstal van of schade aan jouw bagage, maar ook de kosten van hulp in noodsituaties.

Waarom een reisverzekering afsluiten?

Een reisverzekering is erg handig. Wanneer je op reis gaat loopt de waarde van je bagage vaak al snel op. Als hier iets mee gebeurd is het fijn dat je daar goed voor verzekerd bent. En ook de prijzen van medische voorzieningen in het buitenland kunnen behoorlijk hoog uitvallen. Bovendien bieden reisverzekeraars je goede hulp met alarmcentrales die voor je klaarstaan in geval van nood.

Reisverzekering afsluiten bij HVMS: zo eenvoudig is het!

Ben je op zoek naar een goede reisverzekering? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij geven je namelijk een onafhankelijk verzekeringsadvies over de verzekering die het beste bij je past. Het enige wat jij hoeft te doen is een afspraak maken met één van onze adviseurs! Goed om te weten: deze eerste afspraak is helemaal gratis en vrijblijvend!

 

Dit is wat we voor je doen:

 • We geven je een persoonlijk en onafhankelijk verzekeringsadvies over de reisverzekering die het beste bij je past. Van een goede prijs-kwaliteit verhouding ben je verzekerd!
 • Naar het regelen van je verzekering heb je geen omkijken. Wij zorgen dat alles op rolletjes loopt
 • Jij gaat goed verzekerd op reis en wij staan voor je klaar wanneer je schade hebt of een andere vraag
 • Heb je een doorlopende reisverzekering? Dan zorgen we ervoor dat deze de hele looptijd lang blijft aansluiten bij jouw situatie en wensen met onze onderhoudsservice

Wat kost een reisverzekering?

Wat jij precies moet betalen voor je reisverzekering hangt van een aantal zaken af. Bijvoorbeeld van de reis die je hebt geboekt en voor welke (extra) dekking je kiest.

 

Dit beïnvloedt de premie van je reisverzekering:

 • Hoe lang je op reis gaat. Hoe langer de reisduur, des te hoger de premie
 • De dekking. Kies je alleen voor de basisdekking of breid je jouw reisverzekering ook uit met allerlei aanvullende dekkingen? Hoe uitgebreider de dekking, des te hoger de premie
 • Jouw vakantiebestemming. Blijf je binnen Europa? Dan betaal je minder premie dan wanneer je naar een ver land buiten Europa gaat
 • Aantal verzekerde personen. Voor een reisverzekering met een dekking voor het hele gezin betaal in het algemeen meer dan wanneer alleen jijzelf op de polis staat
 • De verzekeraar. De premie kan per verzekeraar flink verschillen. Bij HVMS kijken we altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding

Wat dekt een reisverzekering?

Met de standaarddekking van jouw reisverzekering ben je verzekerd voor schade, verlies of diefstal van jouw bagage, hulpverlening en extra kosten die je moet maken tijdens een vakantie of reis die je hebt geboekt. Je kunt ervoor kiezen om dit te verzekeren binnen Europa of de hele wereld door te kiezen voor een Europa- of werelddekking. Daarnaast kun je jouw reisverzekering nog aanvullen met extra dekkingen.

 

Deze aanvullende dekkingen zijn mogelijk:

 • Pechhulp
 • Geneeskundige kosten
 • Zakenreis
 • Repatriëring
 • Gevaarlijke sporten
 • Wintersport
 • Contant geld
 • Studie en/of stage in het buitenland
 • Overlijden en blijvende invaliditeit

Contact & service

Afspraak maken

Kies een moment in de agenda dat voor jou uitkomt en kom langs voor een gratis intake over jouw annuleringsverzekering!

Schade melden

Moet je jouw vliegticket annuleren? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Pin It on Pinterest