Image < Blogs

Duurzame reisverzekering

2023-11-13 00:00:00

Duurzaam op reis met een duurzame reisverzekering

Bij HVMS geloven we in een verantwoordelijke toekomst. Een toekomst waarin je niet alleen kiest voor de beste reisverzekering voor jezelf, maar ook voor een duurzamere wereld. Dit maakt deel uit van onze gedeelde verantwoordelijkheid om ons mooie blauwe planeet te koesteren, zelfs als we de wereld rondreizen. Stap daarom met ons mee in de toekomst met een 'Duurzame Reisverzekering'.

Vergelijk ze hier >>

Wat is een duurzame reisverzekering?

Een duurzame reisverzekering is een beleid dat verder gaat dan alleen maar ervoor te zorgen dat je gedekt bent voor onvoorziene gebeurtenissen tijdens je reis. Het betekent ook dat je je steentje bijdraagt aan duurzaamheid, aangezien een deel van de premie bijdraagt aan duurzame projecten en initiatieven.

Het belang van een duurzame reisverzekering

Het afsluiten van een duurzame reisverzekering betekent dat je je inzet voor groenere initiatieven zoals het beperken van CO2-uitstoot en het bevorderen van verantwoord toerisme. Zo draag je bij aan de bescherming van de omgevingen die je zo graag bezoekt. Als reiziger ben je meer dan een passant; je bent een beheerder van de aarde en draagt bij aan de toekomst ervan.

Duurzame reisverzekeringen: een groenere keuze

Bij HVMS Verzekeren werken we samen met enkele van de meest gereputeerde namen in de verzekeringswereld, waaronder Achmea en Vivat, om je een breed scala aan duurzame reisverzekeringspolissen aan te bieden. Dit betekent niet alleen dat je gedekt bent voor je reis, maar ook dat, door voor deze polissen te kiezen, je bijdraagt aan een breder scala van klimaatgerichte initiatieven.

Vergelijk en kies de juiste duurzame reisverzekering

We weten dat elke reis uniek is en daarom hebben we een verwijzing naar een onafhankelijke website waar je de beste duurzame reisverzekering voor jouw behoeften kunt vergelijken.

Van het steunen van groene energieprojecten tot het bevorderen van herbebossing in gebieden die het hardst getroffen zijn door ontbossing, de verzekeraars waarmee wij samenwerken streven er allemaal naar om iets terug te geven aan moeder aarde.

Op deze manier maak je niet alleen je reis veiliger en zorgelozer, maar draag je ook bij aan het grotere goed door deel te nemen aan een gemeenschap van gelijkgestemde globetrotters die geloven in het maken van een positief verschil in de wereld.

Vergelijk ze hier >>

Bereid je voor op de toekomst met een duurzame reisverzekering van HVMS Verzekeren

Bij HVMS Verzekeren willen we je helpen om niet alleen slimme keuzes te maken voor jezelf maar ook voor onze planeet. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze duurzame reisverzekeringen en hoe je kunt bijdragen aan een gezondere, gelukkigere wereld, één trip op een keer.