Image < Blogs

Duurzame reisverzekering

2023-11-13

Duurzaam op reis met een duurzame reisverzekering

Bij HVMS geloven we in een verantwoordelijke toekomst. Een toekomst waarin je niet alleen kiest voor de beste reisverzekering voor jezelf, maar ook voor een duurzamere wereld. Dit maakt deel uit van onze gedeelde verantwoordelijkheid om ons mooie blauwe planeet te koesteren, zelfs als we de wereld rondreizen.

Vergelijk ze hier >> of hier

LET OP: wij mogen geen advies geven

Wat is een duurzame reisverzekering?

Een duurzame reisverzekering is een beleid dat verder gaat dan alleen maar ervoor te zorgen dat je gedekt bent voor onvoorziene gebeurtenissen tijdens je reis. Het betekent ook dat je je steentje bijdraagt aan duurzaamheid, aangezien een deel van de premie bijdraagt aan duurzame projecten en initiatieven.

Het belang van een duurzame reisverzekering

Het afsluiten van een duurzame reisverzekering betekent dat de verzekeraar zich inzet voor groenere initiatieven zoals het beperken van CO2-uitstoot, voornamelijk door het geld duurzamer te beleggen. Zo draag je bij aan de bescherming van de omgevingen die je zo graag bezoekt. Als reiziger ben je meer dan een passant; je bent een beheerder van de aarde en draagt bij aan de toekomst ervan.

Vergelijk en kies de juiste duurzame reisverzekering

We weten dat elke reis uniek is en daarom hebben we een verwijzing naar een onafhankelijke website die duurzame verzekeringen toont op basis van de Eerlijke Geldwijzer.

Van het steunen van groene energieprojecten tot het bevorderen van herbebossing in gebieden die het hardst getroffen zijn door ontbossing.

Op deze manier maak je niet alleen je reis veiliger en zorgelozer, maar draag je ook bij aan het grotere goed door deel te nemen aan een gemeenschap van gelijkgestemde globetrotters die geloven in het maken van een positief verschil in de wereld.

Vergelijk ze hier >>