fbpx

Wij staan voor je klaar

Iedere werkdag kun je ons bereiken van 8.30-17.00 uur.
Altijd persoonlijk contact met onze experts
Bekijk hier de antwoorden op veelgestelde vragen

Contact met HVMS

075 6510 660
Verzekeringen@hvms.nl
Paltrokstraat 20, Zaandam

De meeste klanten wilden weten…

Hoe kan ik een verzekering afsluiten bij HVMS?

Bij HVMS verkopen we geen verzekeringen via onze website. Wij geloven namelijk in de kracht van een persoonlijk advies over de verzekeringen die bij jou passen. Verzekeren is maatwerk en vereist bovendien deskundigheid. Om bij ons een verzekering af te sluiten hoef je daarom alleen maar een afspraak te maken en wij regelen de rest voor je!

Welke verzekeringen kan ik afsluiten?

Eigenlijk kun je iedere verzekering die je maar kunt bedenken bij ons afsluiten. We hebben de meest voorkomende in een handig overzicht voor je geplaatst. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Ben je nieuwsgierig of de verzekering waar jij naar op zoek bent tussen ons aanbod zit? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe kan ik een wijziging doorgeven?

Het is belangrijk dat je wijzigingen die gevolgen hebben voor jouw verzekeringen op tijd aan ons doorgeeft. Soms kan een wijziging die je niet hebt doorgegeven er namelijk voor zorgen dat je niet meer gedekt bent voor een schade. Je kunt wijzigingen het beste melden door telefonisch contact met ons op te nemen op 075 6510 660 of door ons online formulier in te vullen.

Hoe kan ik een schade melden?

Je kunt zelf kiezen hoe je jouw schade aan ons doorgeeft. Dat kan telefonisch of online. Alle informatie hierover vind je hier.

Wat moet ik doen in een noodsituatie?

Er zijn verschillende soorten noodsituaties. Veel noodsituaties vereisen een andere aanpak. Wanneer je bijvoorbeeld niet meer kunt rijden na een aanrijding met jouw auto of motor, kun je het beste de hulpdienst van jouw autoverzekeraar bellen. Het nummer van deze hulpdienst vind je op de groene kaart.

Heb je een noodsituatie in het buitenland? Bel dan altijd de alarmcentrale van jouw reisverzekeraar. Zij helpen je onder andere met taalbarrières, het regelen van jouw terugreis of plek om te verblijven wanneer je noodgedwongen langer op jouw vakantiebestemming moet blijven. Bovendien is dit ook bepalend voor of je iets wel of niet vergoed krijgt.

Waait het dak van jouw woning eraf tijdens een storm of loopt jouw woning een andere schade op tijdens een storm? Bel dan altijd de brandweer. Wanneer je dit doet, wordt namelijk automatisch ook jouw verzekeraar ingeschakeld die direct eventuele verdere noodvoorzieningen kan gaan regelen.

Hier kun je ons vinden

Paltrokstraat 20, Zaandam

Pin It on Pinterest