fbpx

Contact met You Sure – voorheen HVMS

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om contact op te nemen met onze specialisten. We helpen je graag verder!

Stel jouw vraag

Neem contact op met de adviseurs van You Sure door ons te bellen, e-mailen of naar de website van You Sure te gaan en daar je vraag via chat te stellen (binnen kantoortijden). We beantwoorden je vraag altijd zo snel mogelijk!

Onze contactgegevens

In verband met het coronavirus is ons kantoor beperkt geopend. Wij staan je graag telefonisch of via de mail te woord. Wij zitten iedere werkdag van 8.30 – 17.00 uur voor je klaar. Wil je een afspraak maken? Laat ons dit even weten!

info@yousure.nl
085 489 17 75
Paltrokstraat 20, 1508 EK Zaandam

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een verzekering afsluiten bij HVMS?

Bij HVMS verkopen we geen verzekeringen via onze website. Wij geloven namelijk in de kracht van een persoonlijk advies over de verzekeringen die bij jou passen. Verzekeren is maatwerk en vereist bovendien deskundigheid. Om bij ons een verzekering af te sluiten hoef je daarom alleen maar een afspraak te maken en wij regelen de rest voor je!

Welke verzekeringen kan ik afsluiten?

Eigenlijk kun je iedere verzekering die je maar kunt bedenken bij ons afsluiten. We hebben de meest voorkomende in een handig overzicht voor je geplaatst. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Ben je nieuwsgierig of de verzekering waar jij naar op zoek bent tussen ons aanbod zit? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe kan ik een wijziging doorgeven?

Het is belangrijk dat je wijzigingen die gevolgen hebben voor jouw verzekeringen op tijd aan ons doorgeeft. Soms kan een wijziging die je niet hebt doorgegeven er namelijk voor zorgen dat je niet meer gedekt bent voor een schade. Je kunt wijzigingen het beste melden door telefonisch contact met ons op te nemen op 075 6510 660 of door ons online formulier in te vullen.

Hoe meld ik een schade?

Je kunt zelf kiezen hoe je jouw schade aan ons doorgeeft. Dat kan telefonisch of online. Alle informatie hierover vind je hier.

Wat moet ik doen in een noodsituatie?

Er zijn verschillende soorten noodsituaties. Veel noodsituaties vereisen een andere aanpak. Wanneer je bijvoorbeeld niet meer kunt rijden na een aanrijding met jouw auto of motor, kun je het beste de hulpdienst van jouw autoverzekeraar bellen. Het nummer van deze hulpdienst vind je op de groene kaart.

Heb je een noodsituatie in het buitenland? Bel dan altijd de alarmcentrale van jouw reisverzekeraar. Zij helpen je onder andere met taalbarrières, het regelen van jouw terugreis of plek om te verblijven wanneer je noodgedwongen langer op jouw vakantiebestemming moet blijven. Bovendien is dit ook bepalend voor of je iets wel of niet vergoed krijgt.

Waait het dak van jouw woning eraf tijdens een storm of loopt jouw woning een andere schade op tijdens een storm? Bel dan altijd de brandweer. Wanneer je dit doet, wordt namelijk automatisch ook jouw verzekeraar ingeschakeld die direct eventuele verdere noodvoorzieningen kan gaan regelen.

Waarom HVMS?

Persoonlijk advies

Bij HVMS geven we je een persoonlijk verzekeringsadvies over de verzekeringen die het beste bij je passen. Dat scheelt je een hoop tijd en uitzoekwerk!

Gratis onderhoudsservice

Verzekeringen blijven niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij jouw situatie. Daarom geven we ze regelmatig een onderhoudsbeurt.

HVMS-korting tot 10%
Als HVMS-klant kun je aantrekkelijke korting krijgen op jouw verzekering wanneer je deze in een pakket afsluit. Onze adviseurs geven je hier graag slimme tips over.
Deskundige hulp bij schade

Ook wanneer het even niet meezit staan we voor je klaar. We handelen de schade zo goed en snel mogelijk voor je af en zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Hier kun je ons vinden

Paltrokstraat 20, Zaandam

Pin It on Pinterest