fbpx

Hoe verdienen we?

Bij HVMS verdienen we door middel van provisie. Wat dat precies inhoudt vind je op deze pagina!

Ons beloningsbeleid

Wanneer jij een verzekering bij ons afsluit, ontvangen wij daar gedurende de looptijd van de verzekering een bepaald bedrag voor van de verzekeraar. Dit is vaak een percentage van de premie die jij betaalt voor de verzekering. Onze inkomsten zijn dus al doorberekend in de premie die de maatschappij voor de verzekering vraagt.

Dit krijg je er voor terug

Het regelen van jouw verzekeringen via een tussenpersoon heeft veel voordelen. Wij hebben voor je op een rijtje gezet wat we allemaal voor je doen.

Onafhankelijk advies

Je krijgt een persoonlijk en onafhankelijk advies over de verzekeringen die je écht nodig hebt en écht bij je passen. Zo hoef jij dat allemaal niet uit te zoeken en weet je zeker dat het goed geregeld is.

Een persoonlijk aanspreekpunt

Zo lang als jouw verzekering loopt heb je toegang tot onze service en staan onze experts voor je klaar bij al jouw vragen. Je kunt altijd contact met ons opnemen!

Verzekeringen die met je mee veranderen

Jouw verzekeringen blijven niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij jouw situatie. Daarom geven we jouw verzekeringen regelmatig een onderhoudsbeurt.

Deskundige hulp bij schade

Een schade is al vervelend genoeg. Daarom hebben we een professioneel team voor je klaarstaan dat jou helpt de schade zo goed en snel mogelijk af te handelen.

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Van 8.30 – 17.00 uur bereikbaar

Onze experts staan iedere werkdag voor je klaar. Je hebt altijd direct contact met één van hen.

Afspraak maken

Wil je hulp bij het regelen van jouw verzekeringen van een onafhankelijk expert? Maak dan een afspraak!

Pin It on Pinterest