fbpx

Wanneer je een motorverzekering gaat afsluiten is de dekking waar je voor kiest belangrijk om over na te denken. Want een verzekering afsluiten zonder goede en passende dekking, daar zit je natuurlijk niet op te wachten en is bovendien zonde van je geld. Maar wat dekt een motorverzekering dan precies, waar kun je allemaal uit kiezen en wat is nu een goede en passende dekking?

Een motorverzekering met een goede dekking is er eentje die aansluit bij jouw situatie en wensen. Een verzekering die de belangrijkste risico’s voor jou afdekt en die past bij jouw financiële situatie. Om voor een motorverzekering te kunnen kiezen die het beste is voor jou, is het handig om een goed beeld te hebben van wat er eigenlijk allemaal mogelijk is en uit welke dekkingen je kunt kiezen. Daarom hebben we alles wat je moet weten over wat een motorverzekering precies dekt voor je op een rijtje gezet in een infographic! Van de basisdekking tot alle aanvullende opties. 

Alles over wat een motorverzekering precies dekt

Wat een motorverzekering dekt en jouw wensen

Voordat je een keuze kunt maken over de motorverzekering die bij jou past, is het belangrijk om goed te weten wat een motorverzekering allemaal dekt. Met deze infographic heb je daar een handig overzicht van. Nu ligt de bal bij jou! Kies uit de dekkingen die jij nodig denkt te hebben en die je wenselijk vindt. Welke schades wil je zeker weten verzekeren en welke juist niet? Welke risico’s kun je zelf nog makkelijk dragen en voor welke sluit je een verzekering af? Op die manier zorg je ervoor dat de dekking van jouw motorverzekering helemaal aansluit bij jouw wensen en situatie!

Gratis download

Jouw ultieme checklist met alles wat je moet regelen voor je weer op de motor springt

Met deze handige checklist weet je zeker dat je niks vergeet. En we hebben ook een heleboel handige tips verzameld. 

Download checklist motorverzekering

Vul het formulier in en ontvang jouw checklist!

Vergeet dit artikel niet te delen!

Pin It on Pinterest