fbpx

Je verzekeringen goed geregeld bij HVMS

Geen omkijken naar jouw verzekeringen
Beter verzekerd, zonder moeite
Profiteer van onze persoonlijke service, de hele looptijd lang

Beter verzekerd met de diensten van HVMS

Bij HVMS doen we eigenlijk alles voor je dat te maken heeft met jouw verzekeringen. Van het geven van advies over de verzekeringen die het beste bij je passen tot het afhandelen van een schade. Zo weet je zeker jouw verzekeringen goed geregeld zijn en heb jij er geen omkijken naar!

Een persoonlijk verzekeringsadvies

Het allerbelangrijkste van verzekeringen is dat ze goed bij jouw wensen en situatie aansluiten. Daar zorgen onze experts voor met een verzekeringsadvies op maat!

 Alleen verzekeringen die écht bij je passen
 Het eerste oriënterende gesprek is gratis
 Altijd een eerlijk, onafhankelijk en persoonlijk advies

Verzekeringen afsluiten

Onze verzekeringsadviseurs helpen je met alles wat er komt kijken bij het afsluiten van een verzekering.

Duidelijkheid over elke stap
Geen omkijken naar het regelen van jouw verzekeringen
We zorgen ervoor dat alles snel voor elkaar is

Deskundige hulp bij schade

Een schade is erg vervelend. Daarom helpen onze experts jou met alles wat er komt kijken bij de afhandeling van een schade. Zo helpen we je zo snel mogelijk weer op weg!

Snelle en deskundige afhandeling van jouw schade
Wij helpen je bij iedere stap
Je kunt met iedere vraag of twijfel bij ons terecht

Gratis onderhoud

Verzekeringen blijven niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij jouw situatie. Daarom krijg je als klant bij HVMS regelmatig een gratis onderhoudsbeurt!

Verzekeringen die met je mee veranderen
Altijd goed verzekerd met de dekkingen die bij jou passen
Betaal nooit meer teveel voor jouw verzekeringen

Meer dan 73.000 klanten vertrouwden op ons verzekeringsadvies

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een verzekering afsluiten bij HVMS?

Bij HVMS verkopen we geen verzekeringen via onze website. Wij geloven in de kracht van een persoonlijk advies over de verzekeringen die bij jou passen. Verzekeren is namelijk maatwerk en vereist bovendien deskundigheid. Om bij ons een verzekering af te sluiten hoef je daarom alleen maar een afspraak te maken en wij regelen de rest voor je!

Welke verzekeringen kan ik allemaal afsluiten bij HVMS?

Eigenlijk kun je iedere verzekering die je maar kunt bedenken bij ons afsluiten. We hebben de meest voorkomende in een handig overzicht voor je geplaatst. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Ben je nieuwsgierig of de verzekering waar jij naar op zoek bent tussen ons aanbod zit? Neem dan gerust contact met ons op!

Wat moet ik betalen voor de diensten van HVMS?

Bij HVMS doen we zaken met meer dan 40 verzekeraars. Voor iedere verzekering hebben zij een premie vastgesteld, waarvoor wij de verzekering aan jou kunnen aanbieden. De prijs voor ons advies, hulp bij schade en het onderhouden van jouw verzekeringen zit daar al bij inbegrepen. Dat wil niet meteen zeggen dat de verzekeringen die je via ons sluit duurder zijn dan wanneer je dit bijvoorbeeld via internet doet. Dat hoeft namelijk helemaal niet veel te schelen en je krijgt er een heleboel voor terug!

Hoe hoog is de pakketkorting die ik krijg wanneer ik meerdere verzekeringen afsluit?

Wanneer je meerdere verzekeringen in een pakket bij ons afsluiten kun je profiteren van kortingen variërend tussen de 5 en 10%. Hoe groter het aantal verzekeringen dat je afsluit, des te hoger de korting. Deze korting blijft de hele looptijd lang geldig!

Waarom HVMS?

Persoonlijk advies

Bij HVMS geven we je een persoonlijk verzekeringsadvies over de verzekeringen die het beste bij je passen. Dat scheelt je een hoop tijd en uitzoekwerk!

Gratis onderhoudsservice

Verzekeringen blijven niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij jouw situatie. Daarom geven we ze regelmatig een onderhoudsbeurt.

HVMS-korting tot 10%
Als HVMS-klant kun je aantrekkelijke korting krijgen op jouw verzekering wanneer je deze in een pakket afsluit. Onze adviseurs geven je hier graag slimme tips over.
Deskundige hulp bij schade
Ook wanneer het even niet meezit staan we voor je klaar. We handelen de schade zo goed en snel mogelijk voor je af en zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Leon Straathof, Directeur verzekeringen

Kies voor gemak en zekerheid!

Een deskundige die alles voor je regelt met betrekking tot jouw verzekeringen, een persoonlijke steun en toeverlaat voor al jouw verzekeringsvragen en een professioneel team dat voor je klaarstaat bij schade. Dat is wat je krijgt als je kiest voor HVMS!

Contact & service

Afspraak maken

Kies een moment in de agenda dat voor jou uitkomt en kom langs voor een gratis intake over jouw verzekeringen!

Schade melden

Krijg je te maken met een schade? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Pin It on Pinterest