fbpx

Zorgeloos verzekerd met de gratis onderhoudsservice van HVMS

Gratis check of je verzekeringen nog wel aansluiten
Ontdek wat je kunt besparen op je verzekeringen
Verzekeringen die met je mee veranderen

Jouw verzekeringen altijd up to date

Bij HVMS zijn jouw verzekeringen in goede handen. We zorgen er namelijk voor dat ze de hele looptijd lang bij jouw situatie en wensen blijven aansluiten. We houden belangrijke veranderingen in de markt voor je in de gaten, zorgen dat je niet teveel betaalt en dat je verzekeringen met jouw persoonlijke situatie mee veranderen. Zo ben je altijd optimaal verzekerd en heb jij hier geen omkijken meer naar!

Veelgestelde vragen

Hoe vaak plegen jullie onderhoud aan mijn verzekeringen?

Onderhoud is natuurlijk niet ieder jaar nodig. Onze ervaring leert dat eens in de drie jaar contact opnemen om nog eens goed naar jouw verzekeringen te kijken voldoende is. Natuurlijk kan het door belangrijke veranderingen in de markt zo zijn dat we al eerder contact met je opnemen.

Wat kost de onderhoudsservice?

In principe is onze onderhoudsservice helemaal gratis. We houden belangrijke veranderingen voor je in de gaten en informeren je wanneer dit gevolgen voor jouw verzekeringen heeft. Wanneer uit het onderhoudsgesprek blijkt dat het verstandig is om over te stappen en je wil dit graag bij ons regelen, dan rekenen we hier in het algemeen geen extra kosten voor, omdat de vergoeding voor onze werkzaamheden al in de premie is inbegrepen. Alleen voor levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is dat anders. Onze adviseur vertellen je hier graag meer over, dus neem gerust contact op.

Kan ik ook profiteren van jullie onderhoudsservice wanneer ik geen klant ben?

Nee, helaas is onze onderhoudsservice echt alleen voor onze klanten. Wanneer niet bij ons bekend is welke verzekeringen jij hebt kunnen we namelijk ook niet in de gaten houden of er belangrijke veranderingen plaatsvinden. Wel kijken we altijd graag even vrijblijvend naar jouw situatie en de verzekeringen die hier goed bij passen. Je kunt hiervoor een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Waarom HVMS?

Persoonlijk advies

Bij HVMS geven we je een persoonlijk verzekeringsadvies over de verzekeringen die het beste bij je passen. Dat scheelt je een hoop tijd en uitzoekwerk!

Gratis onderhoudsservice

Verzekeringen blijven niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij jouw situatie. Daarom geven we jouw verzekeringen regelmatig een onderhoudsbeurt.

HVMS-korting tot 10%
Als HVMS-klant kun je aantrekkelijke korting krijgen op jouw verzekering wanneer je deze in een pakket afsluit. Onze adviseurs geven je hier graag slimme tips over.
Deskundige hulp bij schade
Ook wanneer het even niet meezit staan we voor je klaar. We handelen de schade zo goed en snel mogelijk voor je af en zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Zo werkt onze onderhoudsservice

Tijd voor onderhoud

Wij nemen contact met je op wanneer het tijd is voor onderhoud of als er een belangrijke verandering heeft plaatsgevonden.

Afspraak maken

Je kunt dan een afspraak maken met één van onze adviseurs op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

U

Checken

Tijdens het gratis onderhoudsgesprek bekijken we wat er beter kan aan jouw verzekeringen en of je kunt besparen.
Z

Optimaal verzekerd!

We regelen alles rondom het aanpassen van jouw verzekeringen en zorgen dat je weer optimaal verzekerd bent!

Meer dan 73.000 klanten kozen HVMS als verzekeringsadviseur

Contact & service

Afspraak maken

Kies een moment in de agenda dat voor jou uitkomt en kom langs voor een gratis intake over jouw verzekeringen!

Schade melden

Heb je te maken met een schade? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Pin It on Pinterest