fbpx

Onze gratis onderhoudsservice

Geen omkijken naar jouw verzekeringen
Altijd optimaal verzekerd, de hele looptijd lang
Betaal nooit meer te veel voor je verzekeringen

Jouw verzekeringen altijd up to date

Bij HVMS zijn jouw verzekeringen in goede handen. We zorgen er namelijk voor dat ze de hele looptijd lang bij jouw situatie en wensen blijven aansluiten. We houden belangrijke veranderingen in de markt voor je in de gaten, zorgen dat je niet teveel betaalt en dat je verzekeringen met jouw persoonlijke situatie mee veranderen. Zo ben je altijd optimaal verzekerd en heb jij hier geen omkijken meer naar!

De voordelen van onze onderhoudsservice

Beter verzekerd, zonder moeite

We houden belangrijke veranderingen voor je in de gaten en trekken op tijd aan de bel. Zo heb jij hier geen omkijken meer naar!

Gratis onderhoudsgesprek

Eens in de zoveel tijd nemen we contact met je op. Want op veranderingen in de markt hebben we zicht, maar jouw situatie niet. Tijdens een gratis gesprek bekijken we of jouw verzekeringen nog wel aansluiten.

Complete ontzorging

Je geen zorgen hoeven maken over jouw verzekeringen en de hele looptijd lang goed verzekerd zijn voor belangrijke risico’s? Dat kan met de hulp van onze experts!

Altijd een eerlijk advies

We vinden het belangrijk dat jij goed verzekerd bent. Onze experts kijken daarom graag of je al goed zit, of dat er nog verbeterpunten zijn.

Zo werkt het

Wij nemen contact met je op wanneer het tijd is voor onderhoud of als er een belangrijke verandering heeft plaatsgevonden met betrekking tot jouw verzekeringen.

Je kunt dan een afspraak maken met één van onze adviseurs op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

U
Tijdens het gratis onderhoudsgesprek bekijken we wat er beter kan aan jouw verzekeringen en of je kunt besparen.
Z
We regelen alles rondom het aanpassen van jouw verzekeringen en zorgen dat je weer optimaal verzekerd bent!

Veelgestelde vragen over onze onderhoudsservice

Hoe vaak plegen jullie onderhoud aan mijn verzekeringen?

Onderhoud is natuurlijk niet ieder jaar nodig. Onze ervaring leert dat eens in de drie jaar contact opnemen om nog eens goed naar jouw verzekeringen te kijken voldoende is. Natuurlijk kan het door belangrijke veranderingen in de markt zo zijn dat we al eerder contact met je opnemen. 

Wat kost jullie onderhoudsservice?

In principe is onze onderhoudsservice helemaal gratis. We houden belangrijke veranderingen voor je in de gaten en informeren je wanneer dit gevolgen voor jouw verzekeringen heeft. Wanneer uit het onderhoudsgesprek blijkt dat het verstandig is om over te stappen en je wil dit graag bij ons regelen, dan rekenen we hier in het algemeen geen extra kosten voor, omdat de vergoeding voor onze werkzaamheden al in de premie is inbegrepen. Alleen voor levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is dat anders. Onze adviseur vertellen je hier graag meer over, dus neem gerust contact op.

Kan ik ook profiteren van de onderhoudsservice wanneer ik geen klant bent?

Nee, helaas is onze onderhoudsservice echt alleen voor onze klanten. Wanneer niet bij ons bekend is welke verzekeringen jij hebt kunnen we namelijk ook niet in de gaten houden of er belangrijke veranderingen plaatsvinden. Wel kijken we altijd graag even vrijblijvend naar jouw situatie en de verzekeringen die hier goed bij passen. Je kunt hiervoor een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Contact & service

Afspraak maken

Kies een moment in de agenda dat voor jou uitkomt en kom langs voor een gratis intake over jouw verzekeringen!

Schade melden

Heb je te maken met een schade? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Pin It on Pinterest