fbpx

Eenvoudig een verzekering afsluiten bij HVMS

Geen omkijken naar het afsluiten van een verzekering
De belangrijkste risico’s goed verzekerd
Gratis en vrijblijvend eerste gesprek

Een verzekering afsluiten was nog nooit zo makkelijk

Bij HVMS nemen we graag al het geregel rondom jouw verzekeringen uit handen. Zo zoeken we voor je uit welke verzekeringen jij nodig hebt en welke aansluiten bij jouw wensen en situatie. Met de hulp van onze experts heb jij geen omkijken meer naar het afsluiten van een verzekering en weet je zeker dat het goed geregeld is!

Daarom je verzekeringen afsluiten bij HVMS!

Collega's in overleg

Onafhankelijk advies

De verzekeringsadviseurs van HVMS verdiepen zich in jouw wensen en situatie. Op basis hiervan geven ze je een onafhankelijk advies over de verzekeringen die het beste bij je passen.

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Gratis intake

Voordat je jouw verzekeringen aan ons overlaat, kunt je eerst vrijblijvend kennis met ons maken. Op basis van deze gratis intake kunt je vervolgens zelf bepalen of wij je verzekeringen voor je mogen regelen!

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Geen gedoe

Al het geregel rondom je verzekeringen? Daar heb je geen omkijken meer naar. De specialisten van HVMS ontzorgen je volledig. Van het afsluiten van je verzekeringen tot het afhandelen van een schade.

Veelgestelde vragen

Welke verzekeringen kan ik afsluiten?

Eigenlijk kun je iedere verzekering die je maar kunt bedenken bij ons afsluiten. We hebben de meest voorkomende in een handig overzicht voor je geplaatst. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Ben je nieuwsgierig of de verzekering waar jij naar op zoek bent tussen ons aanbod zit? Neem dan gerust contact met ons op!

Met welke verzekeraars werkt HVMS samen?

We werken met meer dan 40 verzekeraars samen en hebben dus een ruim aanbod in verzekeringen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat ons advies onafhankelijk is en we altijd een verzekering vinden die aansluit bij de situatie en wensen van onze klanten.

Welke particuliere verzekeringen heb ik nodig?

Welke verzekeringen voor jou verstandig zijn om af te sluiten hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie en de risico’s die daarbij horen. Het is dus altijd goed om eerst de belangrijkste risico’s in kaart te brengen en daarna te kijken welke verzekeringen daarbij horen. Lees er alles over in onze handige gids over verzekeringen voor particulieren!

Wat kost het afsluiten van een verzekering bij HVMS?

Bij HVMS doen we zaken met meer dan 40 verzekeraars. Voor iedere verzekering hebben zij een premie vastgesteld, waarvoor wij de verzekering kunnen aanbieden. Niet alleen de prijs voor ons advies, maar ook voor hulp bij schade en het onderhouden van jouw verzekeringen zit daar al bij inbegrepen. Dat wil niet meteen zeggen dat de verzekeringen die je via ons sluit duurder zijn dan wanneer je dit bijvoorbeeld via internet doet. Dat hoeft namelijk helemaal niet veel te schelen en je krijgt er een heleboel voor terug!

Waarom HVMS?

Persoonlijk advies

Bij HVMS geven we je een persoonlijk verzekeringsadvies over de verzekeringen die het beste bij je passen. Dat scheelt je een hoop tijd en uitzoekwerk!

Gratis onderhoudsservice

Verzekeringen blijven niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij jouw situatie. Daarom geven we jouw verzekeringen regelmatig een onderhoudsbeurt.

HVMS-korting tot 10%
Als HVMS-klant kun je aantrekkelijke korting krijgen op jouw verzekering wanneer je deze in een pakket afsluit. Onze adviseurs geven je hier graag slimme tips over.
Deskundige hulp bij schade
Ook wanneer het even niet meezit staan we voor je klaar. We handelen de schade zo goed en snel mogelijk voor je af en zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Zo werkt het afsluiten van een verzekering

Afspraak maken

Maak een afspraak met één van onze adviseurs hier bij ons op kantoor. Je kunt gewoon een moment plannen in de agenda dat voor jou het beste uitkomt.

l

Kennismaken

Tijdens het gratis en vrijblijvende eerste gesprek bespreken we jouw wensen en hoe we je het beste kunnen helpen met jouw verzekeringen.

Persoonlijk advies

Je persoonlijke adviseur stelt een verzekeringsadvies samen op basis van jouw wensen en situatie en bespreekt dit met jou.

Je bent verzekerd!

Wanneer je akkoord bent met het advies, zorgen wij dat alles geregeld wordt. En dan… Gefeliciteerd je bent verzekerd!

Meer dan 73.000 klanten kozen HVMS als verzekeringsadviseur

Contact & service

Afspraak maken

Kies een moment in de agenda dat voor jou uitkomt en kom langs voor een gratis intake over jouw verzekeringen!

Schade melden

Krijg je te maken met een schade? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Pin It on Pinterest