fbpx

Verzekering afsluiten bij HVMS

Geen omkijken naar het afsluiten van een verzekering
De belangrijkste risico’s goed verzekerd
Gratis en vrijblijvend eerste gesprek

Een verzekering afsluiten was nog nooit zo makkelijk

Bij HVMS nemen we graag al het geregel rondom jouw verzekeringen uit handen. Zo zoeken we voor je uit welke verzekeringen jij nodig hebt en welke aansluiten bij jouw wensen en situatie. Met de hulp van onze experts heb jij geen omkijken meer naar het afsluiten van een verzekering en weet je zeker dat het goed geregeld is!

Waarom je verzekering afsluiten bij HVMS?

Gratis intake

Het is natuurlijk altijd fijn om eerst vrijblijvend kennis te maken met elkaar. Dat kan bij HVMS! Zo kunnen we het eens rustig hebben over wat we voor je kunnen betekenen.

Verzekeringen die met je mee veranderen

Wanneer je een verzekering hebt afgesloten betekent dat niet dat deze de hele looptijd lang blijft aansluiten bij jouw situatie. We geven jouw verzekeringen daarom regelmatig een onderhoudsbeurt.

Een persoonlijk aanspreekpunt

Verzekeringen zijn best ingewikkeld. Daarom is het een fijn idee dat je altijd contact met ons kunt opnemen wanneer je vragen hebt. Wij helpen je graag verder!

Deskundige hulp bij schade

Een schade is al vervelend genoeg. Daarom hebben we een professioneel team voor je klaarstaan dat jou helpt de schade zo snel en goed mogelijk af te handelen.

Zo werkt het afsluiten van een verzekering

Maak een afspraak met één van onze adviseurs hier bij ons op kantoor. Je kunt gewoon een moment plannen in de agenda dat voor jou het beste uitkomt.

l
Tijdens het gratis en vrijblijvende eerste gesprek bespreken we jouw wensen en hoe we je het beste kunnen helpen met jouw verzekeringen.
Jouw persoonlijke adviseur stelt een verzekeringsadvies voor je samen op basis van jouw wensen en situatie en bespreekt dit samen met jou.
Wanneer je akkoord bent met het advies, zorgen wij dat alles geregeld wordt. En dan… Gefeliciteerd je bent verzekerd!

Welke risico’s loop jij?

Welke verzekeringen je nodig hebt hangt helemaal van jouw persoonlijke situatie af en de risico’s die daarbij komen kijken. Goed verzekerd zijn begint daarom met in kaart brengen welke risico’s jij loopt en de verzekeringen die je daarvoor beschermen. Lees alles hierover in onze gids ‘verzekeringen voor particulieren’.

Veelgestelde vragen over verzekering afsluiten

Welke verzekeringen kan ik afsluiten?

Eigenlijk kun je iedere verzekering die je maar kunt bedenken bij ons afsluiten. We hebben de meest voorkomende in een handig overzicht voor je geplaatst. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Ben je nieuwsgierig of de verzekering waar jij naar op zoek bent tussen ons aanbod zit? Neem dan gerust contact met ons op!

Met welke verzekeraars werkt HVMS samen?

We werken met meer dan 40 verzekeraars samen en hebben dus een ruim aanbod in verzekeringen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat ons advies onafhankelijk is en we altijd een verzekering vinden die aansluit bij de situatie en wensen van onze klanten.

Welke particuliere verzekeringen heb ik nodig?

Welke verzekeringen voor jou verstandig zijn om af te sluiten hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie en de risico’s die daarbij horen. Het is dus altijd goed om eerst de belangrijkste risico’s in kaart te brengen en daarna te kijken welke verzekeringen daarbij horen. Lees er alles over in onze handige gids over verzekeringen voor particulieren!

Wat kost het afsluiten van een verzekering bij HVMS?

Bij HVMS doen we zaken met meer dan 40 verzekeraars. Voor iedere verzekering hebben zij een premie vastgesteld, waarvoor wij de verzekering jou kunnen aanbieden. Niet alleen de prijs voor ons advies, maar ook voor hulp bij schade en het onderhouden van jouw verzekeringen zit daar al bij inbegrepen. Dat wil niet meteen zeggen dat de verzekeringen die je via ons sluit duurder zijn dan wanneer je dit bijvoorbeeld via internet doet. Dit hoeft namelijk helemaal niet veel te schelen en je krijgt er een heleboel voor terug!

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Van 8.30 – 17.00 uur bereikbaar

Onze experts staan iedere werkdag voor je klaar. Je hebt altijd direct contact met één van hen.

Afspraak maken

Wil je hulp bij het regelen van jouw verzekeringen van een onafhankelijk expert? Maak dan een afspraak!

Pin It on Pinterest