fbpx

Het verzekeringsadvies waar je blij van wordt

Geen omkijken naar het regelen van jouw verzekeringen
Altijd een persoonlijk en eerlijk verzekeringsadvies
Gratis en vrijblijvend eerste gesprek

Een persoonlijk en eerlijk verzekeringsadvies

Bij HVMS zijn jouw verzekeringen in goede handen. We geven je een eerlijk en onafhankelijk advies over de verzekeringen die écht bij je passen. Zo heb jij er geen omkijken naar en weet je zeker dat het goed geregeld is!

De voordelen van ons advies

Gratis intake

Het is natuurlijk altijd fijn eerst vrijblijvend kennis te maken met elkaar. Dat kan bij HVMS! Zo kunnen we het eens rustig hebben over wat we voor je kunnen betekenen.

Beter verzekerd, zonder moeite

We kijken naar de risico’s die je loopt en jouw wensen en zoeken de verzekeringen die hier naadloos op aansluiten. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk!

Een persoonlijk aanspreekpunt

Verzekeringen zijn best ingewikkeld. Daarom is het een fijn idee dat je altijd contact met ons kunt opnemen wanneer je vragen hebt. Wij helpen je hier graag mee!

Complete ontzorging

We geven je niet alleen advies, we regelen ook alles daaromheen voor je. We zorgen dat jouw verzekeringen bij je blijven aansluiten en staan voor je klaar bij schades.

Zo werkt het verzekeringsadvies

Maak een afspraak met één van onze adviseurs hier bij ons op kantoor. Je kunt gewoon een moment plannen in de agenda dat voor jou het beste uitkomt.

w
Tijdens het gratis en vrijblijvende eerste gesprek bespreken we jouw wensen en hoe we je het beste kunnen helpen met jouw verzekeringen.
l
Jouw persoonlijke adviseur stelt een verzekeringsadvies voor je samen op basis van jouw wensen en situatie en bespreekt dit samen met jou.
Wanneer je akkoord bent met het advies, zorgen wij dat alles geregeld wordt. En dan… Gefeliciteerd je bent verzekerd!

Veelgestelde vragen over ons verzekeringsadvies

Welke verzekeringen kan ik afsluiten?

Eigenlijk kun je iedere verzekering die je maar kunt bedenken bij ons afsluiten. We hebben de meest voorkomende in een handig overzicht voor je geplaatst. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Ben je nieuwsgierig of de verzekering waar jij naar op zoek bent tussen ons aanbod zit? Neem dan gerust contact met ons op!

Met welke verzekeraars werkt HVMS samen?

We werken met meer dan 40 verzekeraars samen en hebben dus een ruim aanbod in verzekeringen. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat ons advies onafhankelijk is en we altijd een verzekering vinden die aansluit bij de situatie en wensen van onze klanten.

Welke particuliere verzekeringen heb ik nodig?

Welke verzekeringen voor jou verstandig zijn om af te sluiten hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie en de risico’s die daarbij horen. Het is dus altijd goed om eerst de belangrijkste risico’s in kaart te brengen en daarna te kijken welke verzekeringen daarbij horen. Lees alles over risico’s voor particulieren in onze gids!

Wat kost een verzekeringsadvies bij HVMS?

Bij HVMS doen we zaken met meer dan 40 verzekeraars. Voor iedere verzekering hebben zij een premie vastgesteld, waarvoor wij de verzekering kunnen aanbieden. Niet alleen de prijs voor ons advies, maar ook voor hulp bij schade en het onderhouden van jouw verzekeringen zit daar al bij inbegrepen. Dat wil niet meteen zeggen dat de verzekeringen die je via ons sluit duurder zijn dan wanneer je dit bijvoorbeeld via internet doet. Dat hoeft namelijk helemaal niet veel te schelen en je krijgt er een heleboel voor terug!

Doe je voordeel met een persoonlijk verzekeringsadvies van onze experts!

Pin It on Pinterest