fbpx

OVER ONS

Complete en persoonlijke ontzorging

HVMS is één van de oudste kantoren in de Zaanstreek en houdt zich al sinds jaar en dag bezig met het zo goed mogelijk ontzorgen van haar klanten op allerlei vakgebieden. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor een persoonlijk verzekeringsadvies, maar hebben we ook verstand van makelaardij, VvE-beheer, vastgoedmanagement en bedrijfs onroerend goed. Op welke manier we je ook kunnen helpen, een eerlijke en persoonlijke service staat altijd centraal.

Dit vinden we belangrijk bij HVMS

PERSOONLIJKE AANDACHT

Of je nu bij ons aanklopt voor een verzekeringsadvies of een hulp bij de aankoop van een nieuwe woning. We helpen je altijd op een persoonlijke manier en nemen écht de tijd voor je. Zo worden we zelf namelijk ook het liefst geholpen.

PASSIE VOOR ONS WERK

HVMS is een echt familiebedrijf. De meeste hebben de kneepjes van het vak nog van hun vader geleerd. We kunnen dus met recht zeggen dat wat we doen, in ons bloed zit en we ons werk iedere dag weer met passie doen. Alleen dan kunnen we jou zo goed mogelijk helpen!

Z

COMPLETE ONTZORGING

Bij HVMS vinden we het belangrijk dat je jouw regelzaken met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Dus nemen we het ontzorgen van onze klanten heel serieus. Zodat jij geen omkijken hebt naar je verzekeringen, VvE-beheer of verkoop van je woning.

 

GEWOON EEN GOEDE SERVICE

Bij HVMS staan we onze klanten bij vanuit de gedachte: ‘Zo zou ik het ook voor mijn familie en vrienden regelen!’ We plegen net dat ene telefoontje meer voor je, omdat we weten dat juist deze een groot verschil kunnen maken!

 

Onze expertises

Bij HVMS kun je voor een heleboel zaken terecht. Van een persoonlijk verzekeringsadvies tot de taxatie van een woning. Bezoek ook eens de websites over onze andere diensten!

 

MAKELAARDIJ
VvE-BEHEER & VASTGOEDMANAGEMENT
BEDRIJFS ONROEREND GOED

Maak kennis met onze knappe koppen

We zijn een gevarieerd team met verschillende achtergronden. En dat maakt werken in dit team zo leuk. Waarden als eerlijkheid, hard werken en écht aandacht hebben voor onze relaties vinden we stuk voor stuk belangrijk in ons werk.

Angela Tol

Angela Tol

Verzekeringsspecialist particulieren

Martin Klaver

Martin Klaver

Verzekeringsspecialist particulieren

Linda Sikkes

Linda Sikkes

Backoffice verzekeringen

Jolanda Stoekenbroek

Jolanda Stoekenbroek

Verzekeringsspecialist particulieren

Meer dan 73.000 klanten vertrouwden op ons verzekeringsadvies

Kies voor de zekerheid van HVMS

NEEM CONTACT MET ONS OP            MAAK EEN AFSPRAAK

Pin It on Pinterest