fbpx

Je zit zeker bij HVMS

Bij HVMS kun je niet alleen terecht voor een persoonlijk verzekeringsadvies, we hebben ook verstand van makelaardij, VvE-beheer, vastgoedmanagement en bedrijfs onroerend goed. Op welke manier we je ook kunnen helpen, een eerlijke en persoonlijke service staat altijd centraal.

Persoonlijke en eerlijke service. Sinds 1865.

HVMS is opgericht door twee gedreven ondernemers. In 1865 besloten zij Eendracht maakt macht op te richten met als doel mensen te ontzorgen op het gebied van VvE-beheer. De drijfveer om mensen te ontzorgen is altijd gebleven. Niet alleen meer op het gebied van VvE-beheer, maar ook met alles dat te maken heeft met verzekeringen, makelaardij en bedrijfs onroerend goed.

Bovendien is HVMS een echt familiebedrijf en dat zie je terug in de manier waarop we onze klanten ontzorgen. Zoals je ook je familie en vrienden zou helpen, met een persoonlijke en eerlijke service.

Kantoor HVMS Zaandam

Duik in onze geschiedenis

Onze expertises

Wonen

Sinds jaar en dag helpen we mensen met alles rondom de aan- en verkoop van woningen. Onze makelaars kennen de Zaanstreek op hun duimpje en zullen je altijd op een persoonlijke en prettige manier helpen. Een woning aan- of verkopen is namelijk al spannend genoeg!

Verzekeren

Al sinds 1891 geven we verzekeringsadvies. Er is in de afgelopen jaren natuurlijk een hoop verandert. Toch weten we het nog steeds zeker: een goed verzekeringsadvies is van groot belang en kan je een heleboel geld besparen. Bovendien is het best een fijn idee dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over jouw verzekeringen. Daar zorgen wij de hele looptijd lang voor.

Zakelijk

HVMS begon ooit als VvE-beheerder. Dat doen we nog steeds. Net als vastgoedmanagement. Met als doel onze klanten zo goed mogelijk te ontzorgen met een grote mate van betrokkenheid. Ook van het aan- en verkopen van bedrijfs onroerend goed hebben veel verstand en helpen we je op onze eigen persoonlijke manier verder.

Al meer dan 730.000 mensen kozen HVMS

Onze klanten waarderen vooral onze persoonlijke en betrokken service en omdat we alles onder één dak hebben!

Je kunt met elk probleem over je verzekeringen terecht en wordt altijd goed geholpen. Wat extra fijn is, is dat HVMS nog veel meer voor je doet, zoals het verhuren van woningen.

Nicky Kroes

Een goede service, er wordt echt met je meegedacht en ze weten waar ze het over hebben. Heel fijn! Bovendien is het prettig dat ze je ook met een hypotheek kunnen helpen.
Frank Buhrs

Sommige dingen wil ik gewoon goed geregeld hebben. Onze reisverzekering bijvoorbeeld. We zijn daar door HVMS erg goed mee geholpen. Persoonlijk en deskundig zijn ze zeker!
Edith ten Have

Maak kennis met onze knappe koppen

We zijn een gevarieerd team met verschillende achtergronden. En dat maakt werken in dit team zo leuk. Waarden als eerlijkheid, hard werken en écht aandacht hebben voor onze relaties vinden we stuk voor stuk belangrijk in ons werk.

Angela Tol

Angela Tol

Verzekeringsadviseur

Angela is al ruim twee jaar een vrolijke en positieve aanvulling van het team. Ze heeft de opleiding Media en Entertainment Management gevolgd en heeft daarna al aardig wat functies versleten, zoals receptioniste bij Van der Valk Hotel en adviseur bij de Rabobank. Toch heeft haar passie voor het geven van verzekeringsadvies en het contact met klanten haar bij HVMS gebracht. Wat ze echt belangrijk vindt in haar werk? Net dat beetje extra doen en écht aandacht hebben voor de klant.
Martin Klaver

Martin Klaver

Verzekeringsadviseur

Linda Sikkes

Linda Sikkes

Medewerkster polisadministratie

Pin It on Pinterest