fbpx

Persoonlijk advies over de beste particuliere verzekeringen

Wij helpen je de belangrijkste risico ´ s goed te verzekeren
Profiteer als HVMS-klant van aantrekkelijke pakketkortingen
Geen omkijken naar het regelen van je particuliere verzekeringen

Je particuliere verzekeringen in goede handen

Bij HVMS weet je zeker dat jouw particuliere verzekeringen goed geregeld zijn. We geven je een eerlijk en persoonlijk advies over de verzekeringen die écht bij je passen en nemen al het geregel voor je uit handen. Zodat jij hier geen omkijken naar hebt en zeker weet dat alles goed geregeld is!

Bij HVMS zijn je particuliere verzekeringen nét even beter geregeld

Collega's in overleg

Onafhankelijk advies

De verzekeringsadviseurs van HVMS verdiepen zich in jouw wensen en situatie. Op basis hiervan geven ze je een onafhankelijk advies over de verzekeringen die het beste bij je passen.

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Gratis intake

Voordat je jouw verzekeringen aan ons overlaat, kunt je eerst vrijblijvend kennis met ons maken. Op basis van deze gratis intake kunt je vervolgens zelf bepalen of wij je verzekeringen voor je mogen regelen!

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Geen gedoe

Al het geregel rondom je verzekeringen? Daar heb je geen omkijken meer naar. De specialisten van HVMS ontzorgen je volledig. Van het afsluiten van je verzekeringen tot het afhandelen van een schade.

Veelgestelde vragen

Wat kost het om een verzekering af te sluiten bij HVMS?

Bij HVMS doen we zaken met meer dan 40 verzekeraars. Voor iedere verzekering hebben zij een premie vastgesteld, waarvoor wij de verzekering aan jou kunnen aanbieden. De prijs voor ons advies, hulp bij schade en het onderhouden van jouw verzekeringen zit daar al bij inbegrepen. Dat wil niet meteen zeggen dat de verzekeringen die je via ons sluit duurder zijn dan wanneer je dit bijvoorbeeld via internet doet. Dat hoeft namelijk helemaal niet veel te schelen en je krijgt er een heleboel voor terug!

Welke particuliere verzekeringen heb ik nodig?

Welke verzekeringen voor jou verstandig zijn om af te sluiten hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie en de risico’s die daarbij horen. Het is dus altijd goed om eerst de belangrijkste risico’s in kaart te brengen en daarna te kijken welke verzekeringen daarbij horen. Lees alles over risico’s voor particulieren in onze gids!

Hoe kan ik een particuliere verzekering afsluiten bij HVMS?

Bij HVMS verkopen we geen verzekering via onze website. Wij geloven namelijk dat een goed verzekeringsadvies minstens net zo belangrijk is als de verzekering zelf. Verzekeringen zijn namelijk best complex en het is belangrijk dat ze goed bij jouw persoonlijke situatie aansluiten. Onze experts zorgen ervoor dat dit altijd zo is. Het enige wat jij hoeft te doen om een verzekering af te sluiten is contact met ons op te nemen!

Hoeveel pakketkorting krijg ik wanneer ik meerdere verzekeringen afsluit?

Wanneer je meerdere verzekeringen in een pakket bij ons afsluit kun je profiteren van kortingen variërend tussen de 5 en 10%. Hoe hoger het aantal verzekeringen dat je afsluit, des te hoger de korting. Deze korting blijft de hele looptijd lang geldig!

Waarom HVMS?

Persoonlijk advies

Bij HVMS geven we je een persoonlijk verzekeringsadvies over de particuliere verzekeringen die het beste bij je passen. Dat scheelt je een hoop tijd en uitzoekwerk!

Gratis onderhoudsservice

Een verzekering blijft niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij jouw situatie. Daarom geven we jouw verzekeringen regelmatig een onderhoudsbeurt.

HVMS-korting tot 10%
Als HVMS-klant kun je aantrekkelijke korting krijgen op jouw verzekering wanneer je deze in een pakket afsluit. Onze adviseurs geven je hier graag slimme tips over.
Deskundige hulp bij schade

Ook wanneer het even niet meezit staan we voor je klaar. We handelen een schade zo snel en goed mogelijk voor je af. En zorgen ervoor dat jij krijgt waar je rechtop hebt!

Meer weten? Lees onze artikelen over particuliere verzekeringen

De laatste nieuwtjes over onze particuliere verzekeringen, tips en trucs en nog veel meer handige informatie vind je hier!

Deze verzekeringen heb je nodig voor je huurhuis

Deze verzekeringen heb je nodig voor je huurhuis

Vaak wordt er gedacht dat het afsluiten van een inboedelverzekering of overlijdensrisicoverzekering alleen nuttig is wanneer je een koopwoning hebt. Maar ook wanneer je in een huurhuis woont, zijn er een aantal verzekeringen die handig zijn om af te sluiten. Schade...

Lees meer

Contact & service

Afspraak maken

Kies een moment in de agenda dat voor jou uitkomt en kom langs voor een gratis intake over jouw verzekeringen!

Schade melden

Heb je te maken met een schade? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Pin It on Pinterest