fbpx

Persoonlijk advies over de beste particuliere verzekeringen

Wij helpen je de belangrijkste risico ´ s goed te verzekeren
Profiteer als HVMS-klant van aantrekkelijke pakketkortingen
Geen omkijken naar het regelen van je particuliere verzekeringen

​ Je particuliere verzekeringen goed geregeld

Bij HVMS weet je zeker dat jouw particuliere verzekeringen goed geregeld zijn. We geven je een eerlijk en persoonlijk advies over de verzekeringen die écht bij je passen en nemen al het geregel voor je uit handen. Zodat jij hier geen omkijken naar hebt en zeker weet dat alles goed geregeld is!

​ Veelgestelde vragen over particuliere verzekeringen

Welke particuliere verzekeringen zijn verplicht?
In Nederland zijn er maar weinig verzekeringen echt verplicht. Wanneer je een auto of motor hebt is het verplicht om tenminste een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Ook is de zorgverzekering voor iedere Nederlander verplicht. Over de rest van de verzekeringen ben je vrij om zelf een beslissing te nemen of deze verstandig zijn voor jou om af te sluiten of niet.
Wat kost het om een verzekering af te sluiten bij HVMS?
Bij HVMS doen we zaken met meer dan 40 verzekeraars. Voor iedere verzekering hebben zij een premie vastgesteld, waarvoor wij de verzekering aan jou kunnen aanbieden. De prijs voor ons advies, hulp bij schade en het onderhouden van jouw verzekeringen zit daar al bij inbegrepen. Dat wil niet meteen zeggen dat de verzekeringen die je via ons sluit duurder zijn dan wanneer je dit bijvoorbeeld via internet doet. Dat hoeft namelijk helemaal niet veel te schelen en je krijgt er een heleboel voor terug!
Welke particuliere verzekeringen heb ik nodig?

Welke verzekeringen voor jou verstandig zijn om af te sluiten hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie en de risico’s die daarbij horen. Het is dus altijd goed om eerst de belangrijkste risico’s in kaart te brengen en daarna te kijken welke verzekeringen daarbij horen. Lees alles over risico’s voor particulieren in onze gids!

Hoe kan ik een verzekering afsluiten bij HVMS?
Bij HVMS verkopen we geen verzekering via onze website. Wij geloven namelijk dat een goed verzekeringsadvies minstens net zo belangrijk is als de verzekering zelf. Verzekeringen zijn namelijk best complex en het is belangrijk dat ze goed bij jouw persoonlijke situatie aansluiten. Onze experts zorgen ervoor dat dit altijd zo is. Het enige wat jij hoeft te doen om een verzekering af te sluiten is contact met ons op te nemen!
Hoe hoog is de pakketkorting die ik krijg als ik meerdere verzekeringen afsluit?
Wanneer je meerdere verzekeringen in een pakket bij ons afsluit kun je profiteren van kortingen variërend tussen de 5 en 10%. Hoe hoger het aantal verzekeringen dat je afsluit, des te hoger de korting. Deze korting blijft de hele looptijd lang geldig!

​ Meer weten? Lees onze artikelen over particuliere verzekeringen

De laatste nieuwtjes over onze particuliere verzekeringen, tips en trucs en nog veel meer handige informatie vind je hier!

Stoppen met roken? Maak gebruik van je zorgverzekering!

Stoppen met roken? Maak gebruik van je zorgverzekering!

Jaarlijks doet een derde van alle rokers een poging om te stoppen. Met name in de maand oktober spant een groot deel van de 3,1 miljoen rokers zich in om van hun verslaving af te komen. Tijdens Stoptober is het de bedoeling dat je 28 dagen niet rookt, samen met een...

Lees meer
Schade door huisdieren: dit heb je aan je verzekeringen

Schade door huisdieren: dit heb je aan je verzekeringen

Ruim 4 miljoen Nederlandse huishoudens hebben een huisdier. Honden, katten, konijnen, cavia’s en ga zo maar door. Allemaal even lief, aaibaar, schattig én ONDEUGEND… Want jouw hondenvriend Max zit graag achter de postbode aan of stoot in een enthousiaste bui een dure...

Lees meer
Gehoorapparaat verzekeren: Wat moet je weten?

Gehoorapparaat verzekeren: Wat moet je weten?

Je hebt een gehoorapparaat nodig. Een bekende technologie waar ongeveer een half miljoen Nederlanders gebruik van maken. Je bent dus zeker niet de enige. Maar zo ´ n gehoorapparaatje is een behoorlijke investering. Een gehoorapparaat goed verzekeren is daarom geen...

Lees meer

​ Contact & service

Afspraak maken

Kies een moment in de agenda dat voor jou uitkomt en kom langs voor een gratis intake over jouw verzekeringen!

Schade melden

Heb je te maken met een schade? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Pin It on Pinterest