fbpx

Particuliere verzekeringen via HVMS

Wij helpen je de belangrijkste risico ´ s goed te verzekeren
Profiteer als HVMS-klant van aantrekkelijke pakketkortingen
Toegang tot onze service, de hele looptijd lang

Je particuliere verzekeringen goed geregeld

Iedereen heeft te maken met bepaalde risico’s. Met de onderstaande verzekeringen kun je je hiervoor goed verzekeren. Dat is wel zo’n gerust idee!

Lijf en leden

Vervelende ongevallen, uitvaart of overlijden. Geen gezellige onderwerpen, maar wel belangrijk om goed te verzekeren. Met deze verzekeringen kun je de belangrijkste risico’s afdekken.

Recht en aansprakelijkheid

Schade aan andermans spullen of de kosten van juridische bijstand, daar draai je liever niet zelf voor op. Met deze verzekeringen ben je daar goed voor verzekerd.

Verzekeringen voor onderweg

Onderweg wil je dat alles goed gaat. Mocht er toch iets verkeerd gaan, dan helpen deze verzekeringen je verder.

Woonverzekeringen

Jouw woning en inboedel wil je natuurlijk goed verzekeren. Schades hieraan zijn namelijk niet alleen heel vervelend, maar ook erg duur. Met de inboedel- en opstalverzekering heb je iets om terug te vallen.

En vliegtuig die van de ene locatie naar de andere vliegt op de wereldkaart

Recreatieverzekeringen

Jouw recreatieverzekeringen goed regelen voordat je vertrekt is wel zo’n fijn idee. Hieronder vind je alle verzekeringen voor een zorgeloze reis.

Welke risico’s loop jij?

Welke verzekeringen je nodig hebt hangt helemaal van jouw persoonlijke situatie af en de risico’s die daarbij komen kijken. Goed verzekerd zijn begint daarom met in kaart brengen welke risico’s jij loopt en de verzekeringen die je daarvoor beschermen. Lees alles hierover in onze gids ‘verzekeringen voor particulieren’.

Meer weten? Lees onze artikelen over particuliere verzekeringen

De laatste nieuwtjes over onze particuliere verzekeringen, tips en trucs en nog veel meer handige informatie vind je hier!

Veelgestelde vragen over particuliere verzekeringen

Welke verzekeringen zijn verplicht?
In Nederland zijn er maar weinig verzekeringen echt verplicht. Wanneer je een auto of motor hebt is het verplicht om tenminste een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Ook is de zorgverzekering voor iedere Nederlander verplicht. Over de rest van de verzekeringen ben je vrij om zelf een beslissing te nemen of deze verstandig zijn voor jou om af te sluiten of niet.
Wat kost het om een verzekering af te sluiten bij HVMS?
Bij HVMS doen we zaken met meer dan 40 verzekeraars. Voor iedere verzekering hebben zij een premie vastgesteld, waarvoor wij de verzekering aan jou kunnen aanbieden. De prijs voor ons advies, hulp bij schade en het onderhouden van jouw verzekeringen zit daar al bij inbegrepen. Dat wil niet meteen zeggen dat de verzekeringen die je via ons sluit duurder zijn dan wanneer je dit bijvoorbeeld via internet doet. Dat hoeft namelijk helemaal niet veel te schelen en je krijgt er een heleboel voor terug!
Welke particuliere verzekeringen heb ik nodig?

Welke verzekeringen voor jou verstandig zijn om af te sluiten hangt helemaal af van jouw persoonlijke situatie en de risico’s die daarbij horen. Het is dus altijd goed om eerst de belangrijkste risico’s in kaart te brengen en daarna te kijken welke verzekeringen daarbij horen. Lees alles over risico’s voor particulieren in onze gids!

Hoe kan ik een verzekering afsluiten bij HVMS?
Bij HVMS verkopen we geen verzekering via onze website. Wij geloven namelijk dat een goed verzekeringsadvies minstens net zo belangrijk is als de verzekering zelf. Verzekeringen zijn namelijk best complex en het is belangrijk dat ze goed bij jouw persoonlijke situatie aansluiten. Onze experts zorgen ervoor dat dit altijd zo is. Het enige wat jij hoeft te doen om een verzekering af te sluiten is contact met ons op te nemen!
Hoe hoog is de pakketkorting die ik krijg als ik meerdere verzekeringen afsluit?
Wanneer je meerdere verzekeringen in een pakket bij ons afsluit kun je profiteren van kortingen variërend tussen de 5 en 10%. Hoe hoger het aantal verzekeringen dat je afsluit, des te hoger de korting. Deze korting blijft de hele looptijd lang geldig!

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Van 8.30 – 17.00 uur bereikbaar

Onze experts staan iedere werkdag voor je klaar. Je hebt altijd direct contact met één van hen.

Afspraak maken

Wil je hulp bij het regelen van jouw verzekeringen van een onafhankelijk expert? Maak dan een afspraak!

Pin It on Pinterest