Aansprakelijkheidsverzekering bij HVMS

Persoonlijk advies over jouw aansprakelijkheidsverzekering
Beter verzekerd, zonder moeite
Maak kennis met onze experts tijdens een gratis intake

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Een aansprakelijkheidsverzekering beschermt jou tegen het risico van aansprakelijkheid. Dit wil zeggen dat de verzekering de schade aan spullen of het letsel aan personen waarvoor jij aansprakelijk bent dekt. Denk bijvoorbeeld aan rode wijn die je per ongeluk over het tapijt van vrienden gooit of jouw kinderen die een bal door de ruit van de buren trappen.

Waarom een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten?

Wanneer jij per ongeluk schade veroorzaakt aan de spullen van anderen of misschien zelfs letsel, kunnen de bedragen behoorlijk oplopen. Als je aansprakelijk wordt gesteld kan de schade namelijk veel meer zijn dan je nu kunt overzien. Dan is het een fijn idee als je iets hebt om op terug te vallen.

Wat dekt een aansprakelijkheidsverzekering?

Aansprakelijkheidsverzekeringen hebben verschillende dekkingen. Hieronder vind je alle informatie.

Oppassen en logeren

Wanneer je een logé hebt kan het gebeuren dat diegene schade veroorzaakt aan derden. Met deze dekking ben je daarvoor verzekerd.

Sport en spel

Breng je met een raak schot tijdens een voetbalwedstrijd schade toe aan een toeschouwer? Dan biedt deze dekking uitkomst.

Vriendendienst

Help je een vriend met bijvoorbeeld een verhuizing of een andere klus en breng je hierbij schade toe aan deze vriend, dan vergoedt jouw aansprakelijkheidsverzekering deze schade.

Woning

Soms kan het gebeuren dat jouw woning schade bij anderen veroorzaakt. Denk bijvoorbeeld aan een dakpan die op de auto van jouw buren valt. Dan kun je aanspraak doen op deze dekking.

Profiteer van een persoonlijk verzekeringsadvies

Er zijn veel verschillende soorten aansprakelijkheidsverzekeringen met allerlei varianten dekkingen. Dat is mooi, want zo kun je jouw verzekering helemaal laten aansluiten bij jouw situatie. We helpen je hier graag bij met een persoonlijk advies. Zo bespaar je jezelf een heleboel uitzoekwerk en geregel!

De voordelen van HVMS

Gratis intake

Het is natuurlijk altijd fijn om eerst vrijblijvend kennis te maken met elkaar. Dat kan bij HVMS! Zo kunnen we het eens rustig hebben over wat we voor je kunnen betekenen.

Verzekeringen die met je mee veranderen

Een aansprakelijkheidsverzekering blijft niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij jouw situatie. Daarom geven we jouw verzekeringen regelmatig een onderhoudsbeurt.

Een persoonlijk aanspreekpunt

Voor al jouw vragen over je aansprakelijkheidsverzekering kun je altijd contact opnemen met één van onze experts. Wij helpen je graag verder!

Deskundige hulp bij schade

Een schade is al vervelend genoeg. Daarom hebben we een professioneel team voor je klaarstaan dat jou helpt de schade zo goed en snel mogelijk af te handelen.

Wat te doen bij schade?

Ben je aansprakelijk gesteld voor een schade? Neem dan altijd meteen contact met ons op. Onze experts helpen je om de schade zo snel mogelijk af te handelen en staan je op een fijne en betrokken manier bij.

Veelgestelde vragen over de aansprakelijkheidsverzekering

Heb ik een eigen risico bij mijn aansprakelijkheidsverzekering?

Of er een eigen risico geldt of niet bij de aansprakelijkheidsverzekering, verschilt per verzekeraar. Er zijn verzekeraars die wat betreft de premie geen onderscheid maken tussen gezinnen met kinderen en zonder kinderen. Heb jij geen kinderen, dan kan het handig zijn te kiezen voor een eigen risico voor kinderen. Op die manier krijg je namelijk  een aantrekkelijke premiekorting, omdat je een hoger eigen risico hebt voor schades door kinderen.

Wel of geen eigen risico is een belangrijk punt om op te letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering.

Wie is er meeverzekerd op mijn aansprakelijkheidsverzekering?

Wanneer je een aansprakelijkheidsverzekering afsluit, vraagt de verzekeraar naar jouw gezinssamenstelling. Heb je geen gezin, maar wel een partner? Dan geldt de verzekering voor zowel voor jou als je partner. Heb je wel een gezin, dan zijn alle gezinsleden verzekerd. Hoe meer personen er zijn meeverzekerd op de aansprakelijkheidsverzekering, des te hoger de premie uitvalt.

Hoe weet ik welke aansprakelijkheidsverzekering bij mij past?

Dat is nog niet zo eenvoudig om uit te zoeken, maar wel heel belangrijk! Om erachter te komen welke aansprakelijkheidsverzekering bij jou past,  is het belangrijk om op een rijtje te zetten welke risico’s jij loopt en welke dekkingen  daar bij horen. Je kunt vervolgens kijken naar welke verzekeraars jou deze dekkingen bieden, welke polisvoorwaarden ze voor deze verzekering hanteren en natuurlijk tegen welke prijs. Wij helpen je hier graag bij!

Hoe kan ik een aansprakelijkheidsverzekering bij HVMS afsluiten?

Bij HVMS kun je geen aansprakelijkheidsverzekering afsluiten via onze website. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat hulp van een expert heel waardevol is. De ene aansprakelijkheidsverzekering is de andere namelijk niet en het is bovendien belangrijk om ervoor te zorgen dat de verzekering aansluit bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Om bij ons een verzekering af te sluiten hoef je dus alleen maar een afspraak met ons te maken en wij regelen de rest voor je!

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Van 8.30 – 17.00 uur bereikbaar

Onze experts staan iedere werkdag voor je klaar. Je hebt altijd direct contact met één van hen.

Afspraak maken

Wil je hulp bij het regelen van jouw verzekeringen van een onafhankelijk expert? Maak dan een afspraak!