fbpx

Persoonlijk advies over de beste camperverzekering

Geen omkijken naar het regelen van je camperverzekering
Alles van A tot Z geregeld door onze specialisten
Profiteer van een gratis intake met één van onze adviseurs

Wat is een camperverzekering?

Met een camperverzekering zorg je ervoor dat jouw camper verzekerd is voor schade. Wanneer je in het bezit bent van een camper, ben je verplicht om een WA verzekering af te sluiten. Je bent dan verzekerd voor schades die met je camper worden toegebracht aan anderen. Je kunt ervoor kiezen om deze dekking verder uit te breiden. 

Kies de camperverzekering die bij je past
Er zijn drie verschillende soorten camperverzekeringen: de WA verzekering, beperkt casco en volledig casco verzekering. We leggen ze aan je uit!

WA camperverzekering

Wanneer je in het bezit bent van een camper, ben je verplicht om deze verzekering af te sluiten. Word je aansprakelijk gesteld voor een schade die je met jou camper aan derden hebt toegebracht? Dan vergoed de WA verzekering de kosten. Het kan hierbij gaan om letsel- of materiële schade.

Beperkt casco camperverzekering

Met deze dekking ben je niet alleen verzekerd voor schades die je toebrengt aan anderen, maar ook voor bepaalde schades aan je eigen camper. Bijvoorbeeld door storm, hagel of diefstal.

Volledig casco campverzekering

Dit is de meest uitgebreide dekking waar je voor kunt kiezen. Met de volledig casco dekking ben je verzekerd voor nagenoeg alle schades, ook wanneer je die zelf veroorzaakt.

Advies op maat over je camperverzekering

Wil je deze zomer weer heerlijk genieten van een zorgeloze vakantie met jouw camper? Daar kunnen de specialisten van HVMS je bij helpen. Want een goede camperverzekering, dat is wel zo’n prettig idee. Daarom geven we je advies over de verzekering die het beste bij jou past en nemen we al het geregel uit handen. Zodat jij binnenkort goed verzekerd op pad kunt met jouw camper!

Eenvoudig een camperverzekering op maat afsluiten

Collega's in overleg

Onafhankelijk advies

De verzekeringsadviseurs van HVMS verdiepen zich in jouw wensen en situatie. Op basis hiervan geven ze je een onafhankelijk advies over de camperverzekering die het beste bij je past.

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Gratis intake

Voordat je jouw verzekeringen aan ons overlaat, kunt je eerst vrijblijvend kennis met ons maken. Op basis van deze gratis intake bepaal je vervolgens zelf of wij je verzekeringen voor je mogen regelen!

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Geen gedoe

Al het geregel rondom je verzekeringen? Daar heb je geen omkijken meer naar. De specialisten van HVMS ontzorgen je volledig. Van het afsluiten van je verzekeringen tot het afhandelen van een schade.

Handige informatie over de levensverzekering

Kosten camperverzekering

Wat een camperverzekering precies kost hangt van een aantal zaken af. Bijvoorbeeld van de dekking waar je voor kiest en de waarde van jouw camper. We zoeken graag voor je uit wat de camperverzekering kost met de beste prijs-kwaliteit verhouding!

Voor de extra zekerheid

Je kunt jouw camperverzekering uitbreiden met allerlei aanvullende dekkingen. Welke precies? Dat vind je hieronder!

 

 
Deze aanvullende dekkingen zijn er mogelijk:
  • Aanschafwaardedekking. Zodat je gedurende een bepaald aantal jaar de aanschafwaarde uitgekeerd krijgt wanneer je camper total loss raakt.
  • Schadeverzekering inzittenden. Hiermee krijg je de schade aan bagage en kleding vergoed, net als letselschade.
  • Rechtsbijstand. Voor conflicten die te maken hebben met jouw camper. Bijvoorbeeld een aanrijding of de garantie.
  • Inboedel. Zodat je jouw inboedel snel weer kunt vervangen na een schade.
  • Pechhulp. Voor pech onderweg.
  • Ongevallenverzekering inzittenden. Deze dekking keert een vast bedrag uit wanneer jij of een inzittende komt te overlijden of blijvend letsel oploopt als gevolg van een ongeval.

Veelgestelde vragen

Is een camperverzekering verplicht?

Wanneer je in het bezit bent van een camper ben je verplicht om tenminste een WA-verzekering af te sluiten.

Is mijn camper verzekerd wanneer ik deze verhuur?

In het algemeen is jouw camper niet verzekerd wanneer je deze verhuurt aan personen die niet tot jouw familie of vriendenkring behoren. Sommige verzekeraars bieden wel de mogelijkheid om een aanvullende dekking af te sluiten voor het verzekeren van schades die worden veroorzaakt tijdens de verhuur van je camper. Kijk hier goed naar in de polisvoorwaarden van de verzekering.

Ben ik verplicht om mijn groene kaart altijd bij me te hebben?

Een groene kaart is het internationale verzekeringsbewijs voor jouw camper. In veel landen ben je verplicht om deze kaart bij je te hebben. In Nederland is dit niet het geval. Ga je naar het buitenland? Zoek dan uit of je in het land van bestemming jouw groene kaart bij je moet hebben of niet. Op de groene kaart kun je terugvinden in welke landen het verzekeringsbewijs geldig is.

Krijg ik korting op mijn camperverzekering wanneer ik schadevrij rijd?

Net als bij een autoverzekering, krijg je ook korting op de premie van een camperverzekering wanneer je schadevrije jaren opbouwt. Hoeveel korting je bij een bepaald aantal schadevrije jaren krijgt verschilt per verzekeraar. Je kunt dit terugvinden in de polisvoorwaarden van de verzekering.

Waarom HVMS?

Persoonlijk advies

Bij HVMS geven we je een persoonlijk verzekeringsadvies over de camperverzekering die het beste bij je past. Dat scheelt je een hoop tijd en uitzoekwerk!

Gratis onderhoudsservice

Een camperverzekering blijft niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij jouw situatie. Daarom geven we jouw verzekeringen regelmatig een onderhoudsbeurt.

HVMS-korting tot 10%
Als HVMS-klant kun je aantrekkelijke korting krijgen op jouw verzekering wanneer je deze in een pakket afsluit. Onze adviseurs geven je hier graag slimme tips over.
Deskundige hulp bij schade
Ook wanneer het even niet meezit staan we voor je klaar. We handelen de schade zo goed en snel mogelijk voor je af en zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Profiteer als HVMS-klant van onze gratis onderhoudsservice

Verzekeringen blijven niet vanzelf de hele looptijd aansluiten bij jouw wensen en situatie. Niet alleen de verzekeringsmarkt is voortdurend in beweging, ook in jouw persoonlijke situatie vinden er waarschijnlijk geregeld veranderingen plaats. Daarom is het belangrijk om periodiek nog eens goed naar je verzekeringen te kijken. Onze specialisten doen dit gratis voor je wanneer je klant bij ons bent!

Blijf op de hoogte over de camperverzekering

De laatste nieuwtjes over de camperverzekering, tips en trucs en nog veel meer handige informatie vind je hier!

Contact & service

Afspraak maken

Kies een moment in de agenda dat voor jou uitkomt en kom langs voor een gratis intake over jouw camperverzekering!

Schade melden

Schade aan jouw camper? Geef deze dan zo snel mogelijk aan ons door! Wij gaan direct voor je aan de slag.

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Pin It on Pinterest