fbpx

Motorverzekering bij HVMS

Een persoonlijk advies over jouw motorverzekering
Goed verzekerd de weg op, zonder moeite
Profiteer van een gratis intake met onze experts

Goed verzekerd op weg met een passende motorverzekering

Motorrijden is fantastisch en dat moet natuurlijk zo blijven! Daarom is het belangrijk om jouw motor goed te verzekeren. Dat doe je met de hulp van één van onze experts. Wij zoeken voor je uit welke motorverzekering het beste bij jou past en nemen al het geregel uit handen. Zodat jij optimaal kunt genieten van het motorrijden!

Welke motorverzekering past bij jouw situatie?

Je hebt bij een motorverzekering keuze uit drie verschillende dekkingen. Wanneer je in het bezit bent van een motor ben je verplicht om tenminste een WA verzekering af te sluiten. Deze kun je aanvullen met een beperkt casco of zelfs volledig casco motorverzekering. In het algemeen geldt hoe ruimer de dekking waar je voor kiest, des te hoger de premie.

WA motorverzekering

Vinkje Schade aan anderen
Kruisje Diefstal of een poging tot
Kruisje Aanrijding met een dier
Kruisje Brand/ kortsluiting
Kruisje Storm, hagel en natuurgeweld
Kruisje Schade veroorzaakt aan eigen motor

Beperkt casco motorverzekering

Vinkje Schade aan anderen
Vinkje Diefstal of een poging tot
Vinkje Aanrijding met een dier
Vinkje Brand/ kortsluiting
Vinkje Storm, hagel en natuurgeweld
Kruisje Schade veroorzaakt aan eigen motor

Volledig casco motorverzekering

Vinkje Schade aan anderen
Vinkje Diefstal of een poging tot
Vinkje Aanrijding met een dier
Vinkje Brand/ kortsluiting
Vinkje Storm, hagel en natuurgeweld
Vinkje Schade veroorzaakt aan eigen motor

Voor de extra zekerheid

Je kunt jouw motorverzekering uitbreiden met verschillende aanvullende dekkingen. Lees hier meer over welke dat zijn.

Ongevallenverzekering opzittenden

Deze aanvullende verzekering keert een vast bedrag uit wanneer jij of jouw bijrijder komt te overlijden of blijvend invalide raakt als gevolg van een ongeval. Deze aanvullende dekking vergoedt alleen personenschade en geen materiële schade.

Rechtsbijstandverzekering

Het verhalen van verkeersschade kan ingewikkeld zijn. Soms is de schuldvraag niet zo gemakkelijk te beantwoorden of zijn de belangen erg groot, zoals bij letselschade. Deze verzekering vergoedt dan de kosten van juridisch advies en deskundige rechtshulp.

Schadeverzekering opzittenden

De schadeverzekering opzittenden vergoedt niet alleen de letselschade van bestuurder en passagier, maar ook de schade aan hun bezittingen door het ongeval. Denk bijvoorbeeld aan kleding en helm; schade aan de motor valt hier niet onder.

s

Winterstop

Met deze dekking zet je jouw motorverzekering als het ware stop voor een bepaalde periode. Schade door bijvoorbeeld diefstal of door brand blijven dan gewoon gedekt. Schades die het gevolg zijn van het rijden met jouw motor tijdens deze periode zijn niet gedekt.

Jouw motor optimaal verzekeren met de hulp van onze experts

De motorverzekering vinden die écht bij je past kan nog best lastig zijn. Onze experts geven je hier graag een persoonlijk verzekeringsadvies over en nemen al het geregel uit handen. Zodat jij hier geen omkijken naar hebt!

Daarom jouw motorverzekering regelen bij HVMS!

Z

Gratis intake

Het is natuurlijk altijd fijn om eerst vrijblijvend kennis te maken met elkaar. Dat kan bij HVMS! Zo kunnen we het eens rustig hebben over wat we voor je kunnen betekenen.

Verzekeringen die met je mee veranderen

Een motorverzekering blijft niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij jouw situatie. Daarom geven we jouw verzekeringen regelmatig een onderhoudsbeurt.

v

Een persoonlijk aanspreekpunt

Verzekeringen zijn best ingewikkeld. Daarom is het een fijn idee dat je altijd contact met ons kunt opnemen wanneer je vragen hebt. Wij helpen je graag verder!

s

Deskundige hulp bij schade aan jouw motor

Een schade aan jouw motor is al vervelend genoeg. Daarom hebben we een professioneel team voor je klaarstaan dat jou helpt de schade zo goed en snel mogelijk af te handelen.

Veelgestelde vragen over de motorverzekering

Hoe kan ik een motorverzekering bij HVMS afsluiten?

Bij HVMS kun je geen motorverzekering afsluiten via onze website. Het vinden van een goede motorverzekering vereist namelijk best wat deskundigheid en moet bovendien aansluiten bij jouw wensen en situatie. We zijn er daarom van overtuigd dat de hulp van een expert erg waardevol is en je bovendien veel geld kan besparen. We zorgen er namelijk voor dat je helemaal op de hoogte bent van de voorwaarden van jouw verzekering en niet voor verrassingen komt te staan wanneer je schade hebt. Om bij ons een motorverzekering af te sluiten hoef je alleen maar een afspraak met ons te maken en wij regelen de rest voor je!

Wat kost een motorverzekering?

Misschien is het je al opgevallen, maar de premies van motorverzekeringen kunnen flink verschillen. Dit heeft onder andere te maken met de dekking die je kiest. Maar verzekeringsmaatschappijen houden met nog veel meer dingen rekening bij het bepalen van de premie, bijvoorbeeld:

• Het type motor
• Het soort gebruik: privé of zakelijk
• Het aantal kilometers dat je per jaar rijdt
• Jouw leeftijd
• Jouw woonplaats
• Het aantal schadevrije jaren

Kan ik zelf de hoogte van mijn eigen risico bepalen?
Bij de WA + beperkt casco en WA + volledig casco verzekeringen is het mogelijk om zelf de hoogte van jouw eigen risico te bepalen. Hoe hoger het eigen risico dat je kiest, des te minder premie je voor jouw motorverzekering hoeft te betalen.
Wat krijg ik vergoed bij een motorschade?

Wat je vergoed krijgt bij een schade aan jouw motor verschilt per verzekeraar. De ene verzekeraar kan in een bepaalde situatie de nieuwwaarde uitkeren, terwijl je bij een andere maatschappij de dagwaarde vergoed krijgt. De dagwaarde is het bedrag dat jouw motor waard is op het moment voordat hij beschadigd raakte. Dit wordt vaak bepaald door een schade-expert. Welk bedrag je wanneer krijgt uitgekeerd kun je terugvinden in de polisvoorwaarden van de verzekering. Kijk hier goed naar!

Hoe weet ik welke motorverzekering ik nodig heb?
Welke motorverzekering bij jou past hangt van een heleboel dingen af. Jouw wensen, welke risico’s voor jou belangrijk zijn om te verzekeren, maar ook bijvoorbeeld van jouw financiële situatie. Waar het eigenlijk op neer komt is dat jouw motor goed verzekeren een hoop uitzoekwerk en deskundigheid vereist. Onze experts helpen je hier graag bij.

Wat te doen bij schade?

Schade aan jouw motor is erg vervelend. Dat wil je zo snel mogelijk hebben afgehandeld. Geef de schade daarom meteen aan ons door en wij gaan direct voor je aan de slag! Zo zorgen we er samen voor dat alles goed en snel verloopt en jij zo snel mogelijk weer de weg op kunt.

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Van 8.30 – 17.00 uur bereikbaar

Onze experts staan iedere werkdag voor je klaar. Je hebt altijd direct contact met één van hen.

Afspraak maken

Wil je hulp bij het regelen van jouw verzekeringen van een onafhankelijk expert? Maak dan een afspraak!

Pin It on Pinterest