fbpx

Persoonlijk advies over de beste motorverzekering

Geen omkijken naar het regelen van je motorverzekering
Goed verzekerd de weg op, zonder moeite
Profiteer van een gratis intake met onze experts

Wat is een motorverzekering?

Een motorverzekering keert een bedrag uit wanneer je te maken krijgt met schade. Zodat je deze zo snel mogelijk kunt laten herstellen en met je motor de weg weer op kunt. Je bent verplicht om een WA motorverzekering af te sluiten. Daarnaast zijn er nog allerlei mogelijkheden om deze dekking uit te breiden. Onze specialisten adviseren je graag over de beste motorverzekering voor jou!

Kies de motorverzekering die bij je past

Er zijn drie verschillende soorten motorverzekeringen waar je uit kunt kiezen. We leggen ze aan je uit!

WA motorverzekering

Met deze verzekering ben je gedekt voor schades die je met jouw motor toebrengt aan anderen. Zowel letsel- als materiële schade vallen onder de dekking.

Beperkt casco motorverzekering

Kies je voor deze verzekering, dan ben je niet alleen verzekerd voor schade die toebrengt aan derden, maar ook voor bepaalde schades aan je eigen motor. Zoals schade door brand, storm of diefstal.

Allrisk motorverzekering

Dit is de meest ruime dekking en verzekert nagenoeg alle schades. Ook wanneer je deze zelf veroorzaakt.

Advies op maat over je motorverzekering

Motorrijden is fantastisch en dat moet natuurlijk zo blijven! Daarom is het belangrijk om jouw motor goed te verzekeren. Dat doe je met de hulp van één van onze experts. Wij zoeken voor je uit welke motorverzekering het beste bij jou past en nemen al het geregel uit handen. Zodat jij optimaal kunt genieten van het motorrijden!

Eenvoudig een motorverzekering op maat afsluiten

Collega's in overleg

Onafhankelijk advies

De verzekeringsadviseurs van HVMS verdiepen zich in jouw wensen en situatie. Op basis hiervan geven ze je een onafhankelijk advies over de motorverzekering die het beste bij je past.

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Gratis intake

Voordat je jouw verzekeringen aan ons overlaat, kunt je eerst vrijblijvend kennis met ons maken. Op basis van deze gratis intake bepaal je vervolgens zelf of wij je verzekeringen voor je mogen regelen!

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Geen gedoe

Al het geregel rondom je verzekeringen? Daar heb je geen omkijken meer naar. De specialisten van HVMS ontzorgen je volledig. Van het afsluiten van je verzekeringen tot het afhandelen van een schade.

Handige informatie over de motorverzekering

Oldtimer motor verzekeren

Voor de oldtimers onder de motoren heb je speciale verzekeringen. Je kunt hier dus beter niet de gewone motorverzekering voor afsluiten. Welke oldtimerverzekering de beste keuze is voor jouw motor hangt af van jouw situatie, motor en wensen.

Kosten motorverzekering

Misschien is het je al opgevallen, maar de premies van motorverzekeringen kunnen flink verschillen. Dit heeft onder andere te maken met de dekking die je kiest. Maar verzekeringsmaatschappijen houden met nog veel meer dingen rekening bij het bepalen van de premie, zoals:

• Het type motor
• Het soort gebruik: privé of zakelijk
• Het aantal kilometers dat je per jaar rijdt
• Jouw leeftijd
• Jouw woonplaats
• Het aantal schadevrije jaren

Motorverzekering afsluiten zonder rijbewijs

Heb je een motor op het oog, maar ben je nog bezig met het behalen van je rijbewijs? Dan is het bij sommige verzekeraars toch mogelijk om alvast een motorverzekering af te sluiten. Wanneer je een motor koopt ben je namelijk verplicht om deze WA te verzekeren!

Meer over motor verzekeren zonder rijbewijs

Krijg ik korting wanneer ik mijn auto- en motorverzekering combineer?

Wanneer je jouw motorverzekering bij dezelfde verzekeraar afsluit als jouw auto, krijg je bij de meeste maatschappijen korting op beide verzekeringen. Of en hoeveel korting je krijgt verschilt per verzekeraar.

Meer over de autoverzekering

Voor de extra zekerheid

Je kunt jouw motorverzekering uitbreiden met allerlei aanvullende dekkingen. Kijk altijd goed of je een extra dekking wel echt nodig hebt. Onze specialisten adviseren je hier graag over!

 

Deze aanvullende dekkingen zijn er mogelijk:
  • Ongevallenverzekering opzittenden. Voor wanneer jijzelf of een opzittende blijvend letsel oploopt of komt te overlijden als gevolg van een ongeval
  • Schadeverzekering opzittenden. Deze dekking is iets uitgebreider en dekt niet alleen letselschade, maar ook schade aan bezittingen
  • Rechtsbijstand. Biedt uitkomst wanneer je te maken krijgt met een conflict. Bijvoorbeeld over de schuldvraag bij een ongeval.
  • Winterstop. Voor wanneer je jouw motor tijdens de wintermaanden niet gebruikt.
  • Pechhulp. Hulp bij pech onderweg.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een motorverzekering afsluiten bij HVMS?

Bij HVMS kun je geen motorverzekering afsluiten via onze website. Het vinden van een goede motorverzekering vereist namelijk best wat deskundigheid en moet bovendien aansluiten bij jouw wensen en situatie. We zijn er daarom van overtuigd dat de hulp van een expert erg waardevol is en je bovendien veel geld kan besparen. We zorgen er namelijk voor dat je helemaal op de hoogte bent van de voorwaarden van jouw verzekering en niet voor verrassingen komt te staan wanneer je schade hebt. Om bij ons een motorverzekering af te sluiten hoef je alleen maar een afspraak met ons te maken en wij regelen de rest voor je!

Kan ik zelf de hoogte van mijn eigen risico betalen?

Bij de WA + beperkt casco en WA + volledig casco verzekeringen is het mogelijk om zelf de hoogte van jouw eigen risico te bepalen. Hoe hoger het eigen risico dat je kiest, des te minder premie je voor jouw motorverzekering hoeft te betalen.

Wat krijg ik vergoed bij een motorschade?

Wat je vergoed krijgt bij een schade aan jouw motor verschilt per verzekeraar. De ene verzekeraar kan in een bepaalde situatie de nieuwwaarde uitkeren, terwijl je bij een andere maatschappij de dagwaarde vergoed krijgt. De dagwaarde is het bedrag dat jouw motor waard is op het moment voordat hij beschadigd raakte. Dit wordt vaak bepaald door een schade-expert. Welk bedrag je wanneer krijgt uitgekeerd kun je terugvinden in de polisvoorwaarden van de verzekering. Kijk hier goed naar!

Hoe weet ik welke motorverzekering bij me past?

Welke motorverzekering bij jou past hangt van een heleboel dingen af. Jouw wensen, welke risico’s voor jou belangrijk zijn om te verzekeren, maar ook bijvoorbeeld van jouw financiële situatie. Waar het eigenlijk op neer komt is dat jouw motor goed verzekeren een hoop uitzoekwerk en deskundigheid vereist.

Wil jij je hier niet druk om hoeven maken? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies over de motorverzekering die het beste bij je past!

Waarom HVMS?

Persoonlijk advies

Bij HVMS geven we je een persoonlijk verzekeringsadvies over de motorverzekering die het beste bij je past. Dat scheelt je een hoop tijd en uitzoekwerk!

Gratis onderhoudsservice

Een motorverzekering blijft niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij jouw situatie. Daarom geven we jouw verzekeringen regelmatig een onderhoudsbeurt.

HVMS-korting tot 10%
Als HVMS-klant kun je aantrekkelijke korting krijgen op jouw verzekering wanneer je deze in een pakket afsluit. Onze adviseurs geven je hier graag slimme tips over.
Deskundige hulp bij schade
Ook wanneer het even niet meezit staan we voor je klaar. We handelen de schade zo goed en snel mogelijk voor je af en zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Profiteer als HVMS-klant van onze gratis onderhoudsservice

Verzekeringen blijven niet vanzelf de hele looptijd aansluiten bij jouw wensen en situatie. Niet alleen de verzekeringsmarkt is voortdurend in beweging, ook in jouw persoonlijke situatie vinden er waarschijnlijk geregeld veranderingen plaats. Daarom is het belangrijk om periodiek nog eens goed naar je verzekeringen te kijken. Onze specialisten doen dit gratis voor je wanneer je klant bij ons bent!

Blijf op de hoogte over de motorverzekering

De laatste nieuwtjes over de motorverzekering, tips en trucs en nog veel meer handige informatie vind je hier.

Contact & service

Afspraak maken

Kies een moment in de agenda dat voor jou uitkomt en kom langs voor een gratis intake over jouw motorverzekering!

Schade melden

Heb je een schade aan je motor? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Pin It on Pinterest