fbpx

Recreatieverzekeringen bij HVMS

Een persoonlijk advies over de beste recreatieverzekeringen
Profiteer nu van een gratis intake met één van onze experts
Doe je voordeel met onze handige en gratis downloads

Zorgeloos op reis met recreatieverzekeringen die écht bij je passen

Welke verzekeringen heb je eigenlijk allemaal nodig wanneer je op reis gaat? Misschien blijf je dit jaar wel binnen de Nederlandse grenzen vanwege het Coronavirus. Heb je dan wel een reisverzekering nodig? De verzekeringsadviseurs van HVMS weten raad en helpen je graag op weg met een persoonlijk verzekeringsadvies. Zodat je zeker weet dat jouw recreatieverzekeringen goed geregeld zijn en je met een gerust hart op vakantie kunt gaan!

Alle recreatieverzekeringen op een rijtje

Onze meest gesloten recreatieverzekeringen vind je hieronder. Staat de verzekering waar jij naar op zoek bent er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Mevrouw op het vliegveld met een roze koffer die baalt

Annuleringsverzekering

Een reis die niet door kan gaan is al vervelend genoeg. Met een annuleringsverzekering die bij je past, draai je niet ook nog eens op voor de kosten.

Twee zeilboten die varen op een water

Bootverzekering

Ga je binnenkort op vakantie met jouw boot? Of gewoon een dagje het water op? Zorg dan dat je vaartuig goed verzekerd is met een passende bootverzekering.

Geparkeerde camper onder een hemel vol met sterren

Camperverzekering

Deze zomer er lekker op uit met de camper? Sluit dan een camperverzekering af die aansluiten bij jouw wensen en situatie!

Landkaart met tientallen gemarkeerde bestemmingen

Reisverzekering

Een goede reisverzekering is van belang wanneer je op vakantie gaat. Kies je voor de doorlopende of kortlopende variant? En welke dekkingen vind je belangrijk?

Je recreatieverzekeringen goed geregeld bij HVMS

Twee mensen die voor een camper zitten met een parasol terwijl de avond valt

De beste recreatieverzekeringen

Bij HVMS krijg je een persoonlijk advies over de recreatieverzekeringen die écht bij je past. Eentje die aansluit bij jouw situatie en wensen en je verzekerd voor de belangrijkste risico’s.

HVMS-korting tot 10%

Als HVMS-klant kun je aantrekkelijke korting krijgen op jouw verzekeringen wanneer je deze in een pakket afsluit. Onze adviseurs geven je hier graag slimme tips over.

Man met een hand boven zijn ogen en oranje zwemband vlakbij de zee

Beter verzekerd, zonder moeite

We zorgen er niet alleen voor je optimaal verzekerd bent voor jouw reis, maar nemen ook al het geregel uit handen. Zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

Handig om te weten

Alle informatie over wat we voor je doen en allerlei extra info over recreatieverzekeringen vind je hier.

Gratis intake

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen met betrekking tot jouw recreatieverzekeringen? Dat ontdek je tijdens een gratis intake met één van onze specialisten!

Meer over deze gratis intake

Deskundige hulp bij schade

Ook wanneer het even niet meezit staan we voor je klaar. We handelen de schade zo goed en snel mogelijk voor je af en zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt.

Meer over schade

Altijd goed verzekerd

Je recreatieverzekeringen blijven niet vanzelf de hele looptijd lang aansluiten bij jouw situatie. Daarom geven we jouw verzekeringen regelmatig een onderhoudsbeurt.

Meer over onderhoud

Gratis downloads over recreatieverzekeringen

Doe je voordeel met deze gratis downloads die je op weg helpen met jouw vakantie en verzekeringen!

Ga goed voorbereid op pad en geniet met behulp van onze handige checklist. Download hem nu!

Jouw boot net zo goed verzekeren als een verzekeringsexpert? Download de gids nu!

Alles wat je nodig hebt om zonder zorgen aan jouw vakantie te beginnen. Download nu!

Veelgestelde vragen over recreatieverzekeringen

Ik blijf dit jaar in Nederland, heb ik dan wel een reisverzekering nodig?

Veel mensen gaan dit jaar vanwege het Coronavirus in eigen land op vakantie. Normaal gesproken sluit je een reisverzekering af als je naar het buitenland gaat om jouw bagage te verzekeren voor diefstal of een andere schade. Ook wanneer je in Nederland op vakantie gaat, neem je waarschijnlijk kostbare spullen mee. De bagagedekking van de reisverzekering blijft daarom, ook wanneer je in eigen land op vakantie gaat, een belangrijke!

Een andere reden om een reisverzekering af te sluiten is om eventuele medische kosten in het buitenland te dekken. Deze kunnen vaak behoorlijk hoog uitvallen en zijn niet altijd verzekerd op jouw zorgverzekering. Wanneer je in Nederland op vakantie gaat, worden deze kosten vaak wel door je zorgverzekering vergoed. Een aanvullende dekking afsluiten bij je reisverzekering voor medische kosten is dus in het algemeen niet nodig wanneer je in Nederland blijft. Heb je een doorlopende reisverzekering met een aanvullende dekking voor medische kosten? Dan kijken wij graag met je mee hoe we dit het beste voor je kunnen aanpassen!

Een ander voordeel van de reisverzekering is dat je 24/7 toegang hebt tot de alarmcentrale van jouw verzekeraar. Ook in Nederland kun je te maken krijgen met een noodsituatie. De alarmdienst helpt je dan zo snel mogelijk weer op weg!

Wat kost het om een verzekering af te sluiten bij HVMS?

Bij HVMS doen we zaken met meer dan 40 verzekeraars. Voor iedere verzekering hebben zij een premie vastgesteld, waarvoor wij de verzekering aan jou kunnen aanbieden. De prijs voor ons advies, hulp bij schade en het onderhouden van jouw verzekeringen zit daar al bij inbegrepen. Dat wil niet meteen zeggen dat de verzekeringen die je via ons sluit duurder zijn dan wanneer je dit bijvoorbeeld via internet doet. Dat hoeft namelijk helemaal niet veel te schelen en je krijgt er wel een heleboel voor terug!

Welke recreatieverzekeringen heb ik nodig?

Welke verzekeringen voor jou verstandig zijn om af te sluiten hangt helemaal af van jouw bestemming, soort vakantie en persoonlijke situatie en wensen. Onze adviseurs kijken graag met je mee naar de recreatieverzekeringen die jij het beste kunt afsluiten. Het enige wat jij hoeft te doen is een afspraak te maken met één van onze specialisten!

Hoe kan ik een verzekering afsluiten bij HVMS?

Bij HVMS verkopen we geen verzekering via onze website. Wij geloven namelijk dat een goed verzekeringsadvies minstens net zo belangrijk is als de verzekering zelf. Verzekeringen zijn best complex en het is belangrijk dat ze goed bij jouw persoonlijke situatie aansluiten. Onze experts zorgen ervoor dat dit altijd het geval is. Het enige wat jij hoeft te doen om een verzekering af te sluiten is contact met ons op te nemen!

Hoe hoog is de pakketkorting die ik krijg als ik meerdere verzekeringen afsluit?
Wanneer je meerdere verzekeringen in een pakket bij ons afsluiten kun je profiteren van kortingen variërend tussen de 5 en 10%. Hoe hoger het aantal verzekeringen dat je afsluit, des te hoger de korting. Deze korting blijft de hele looptijd lang geldig!
Ik wil mijn reis annuleren vanwege het Coronavirus. Biedt mijn annuleringsverzekering dekking?

Wanneer je jouw reis wil annuleren vanwege het Coronavirus is het belangrijk om eerst contact op te nemen met de reisorganisatie en naar een oplossing te zoeken. Krijg je geen voucher, mag je de reis niet omboeken en krijg je niet de volledig reissom terug? Dan kun je contact opnemen met ons.

Let wel op dat we je alleen kunnen helpen met de annulering van jouw reis en je annuleringsverzekering wanneer:

  • Je binnen 14 dagen op reis zou gaan
  • De reis niet door kan gaan omdat er nog steeds een negatief reisadvies geldt voor de plaats van bestemming
  • Er op het moment van boeken nog geen negatief reisadvies bestond
  • Je een annuleringsverzekering hebt afgesloten voor een bepaalde datum, meestal rond 17 maart.

Meer informatie over het Coronavirus en jouw annuleringsverzekering vind je hier!

Meer weten? Lees onze artikelen over recreatieverzekeringen

De laatste nieuwtjes over alle verzekeringen voor jouw vakantie, tips en trucs en nog veel meer handige informatie vind je hier!

Contact & service

Afspraak maken

Kies een moment in de agenda dat voor jou uitkomt en kom langs voor een gratis intake over jouw recreatieverzekeringen!

Schade melden

Krijg je te maken met een schade tijdens je reis of annulering? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Pin It on Pinterest