fbpx

Je doorlopende reisverzekering goed geregeld bij HVMS

Persoonlijk advies over de beste doorlopende reisverzekering
 Beter verzekerd, zonder moeite
Maak kennis met onze experts tijdens een gratis intake

Wat is een doorlopende reisverzekering?

Wanneer je een reisverzekering gaat afsluiten heb je de keuze uit de kortlopende en doorlopende variant. Met de doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd voor alle tripjes, vakanties, reizen en weekendjes weg die je maakt, mits er sprake is van tenminste één betaalde overnachting. De doorlopende reisverzekering biedt dekking bij schade aan of diefstal van jouw bagage en onvoorziene kosten van hulp in noodsituaties. Bijvoorbeeld wanneer je onverwachts een vliegticket naar huis moet boeken, omdat een familielid is overleden. Een doorlopende verzekering is al snel goedkoper dan de kortlopende reisverzekering. Dit hangt onder andere af van hoeveel dagen per jaar je op vakantie gaat, het aantal personen dat is meeverzekerd op de polis en de bestemming.

Zeker op reis met de beste doorlopende reisverzekering

Met een doorlopende reisverzekering kun je hele jaar door zonder zorgen op reis. Je bent namelijk voor iedere reis die je maakt, zelfs voor weekendjes weg, verzekerd.

De dekking van de doorlopende verzekering kan behoorlijk verschillen per verzekeraar. Net als de prijs en de voorwaarden. De vraag welke reisverzekering het beste is voor jou, is dus niet zo eenvoudig te beantwoorden. Daarom helpen we je graag op weg met een onafhankelijk verzekeringsadvies. En we zorgen dat alles snel en goed geregeld wordt. Zodat jij hier geen omkijken naar hebt en met een gerust hart op reis kunt gaan!

Eenvoudig een doorlopende reisverzekering op maat afsluiten

Collega's in overleg

Onafhankelijk advies

De verzekeringsadviseurs van HVMS verdiepen zich in jouw wensen en situatie. Op basis hiervan geven ze je een onafhankelijk advies over de reisverzekering die het beste bij je past.

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Gratis intake

Voordat je jouw verzekeringen aan ons overlaat, kunt je eerst vrijblijvend kennis met ons maken. Op basis van deze gratis intake kunt je vervolgens zelf bepalen of wij je verzekeringen voor je mogen regelen!

Een verzekeringsadviseur die de hand schudt van een klant

Geen gedoe

Al het geregel rondom je verzekeringen? Daar heb je geen omkijken meer naar. De specialisten van HVMS ontzorgen je volledig. Van het afsluiten van je verzekeringen tot het afhandelen van een schade.

Handige informatie over de doorlopende reisverzekering

Kosten doorlopende reisverzekering

Een goede doorlopende reisverzekering hoeft niet duur te zijn. Voor een paar euro per maand kun je al een verzekering met een prima dekking afsluiten. Wat je precies voor jouw reisverzekering gaat betalen hangt onder andere af van:

  • De dekking waar je voor kiest
  • Hoeveel personen er zijn meeverzekerd op de polis
  • Jouw reisbestemming
  • De verzekeraar

Kies je ervoor om jouw reisverzekering door HVMS te laten regelen? Dan weet je zeker dat het met de prijs-kwaliteit verhouding wel goed zit. Wij vergelijken alle reisverzekeringen in ons aanbod op de dekking, voorwaarden en prijs en matchen dit met jouw wensen en situatie.

Doorlopende annulerings- en reisverzekering

Wanneer je een doorlopende reisverzekering afsluit, kun je er ook voor kiezen om hierbij een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten. Je bent dan niet alleen verzekerd voor schade aan je bagage en onvoorziene kosten die je moet maken tijdens je reis, maar ook voor de annuleringskosten. Mocht jouw reis om een onvoorziene reden niet doorgaan die onder de dekking valt, dan krijg je (een deel van) de reissom vergoed. Dit geldt ook voor wanneer je jouw reis vroegtijdig moet afbreken. Vooral wanneer je een dure reis hebt geboekt, is dit een verstandige dekking om bij jouw reisverzekering af te sluiten.

Wat dekt een doorlopende reisverzekering?

Wat er wel en niet onder de dekking van de doorlopende verzekering valt, verschilt per verzekeraar. Daarom is het belangrijk om de reisverzekering te vinden die aansluit bij jouw wensen en situatie. Wat er in ieder geval gedekt is, is schade verlies of diefstal van jouw bagage en onvoorziene extra kosten die je moet maken tijdens een vakantie of reis die je hebt geboekt. Bovendien biedt een reisverzekeraar ook hulp in noodsituaties met een alarmcentrale die 24/7 paraat staat.

Europa- of werelddekking?

Je kunt de dekking van jouw reisverzekering in Europa of de hele wereld laten gelden. Dit doe je door bij het afsluiten te kiezen voor een Europa- of werelddekking.

Voor de extra zekerheid

Biedt de standaarddekking van de doorlopende reisverzekering nog niet voldoende dekking? Dan kun je er voor kiezen om deze aan te vullen met allerlei extra verzekeringen. Zoals een dekking voor pechhulp, gevaarlijke sporten of geneeskundige kosten.

Contact & service

Afspraak maken

Kies een moment in de agenda dat voor jou uitkomt en kom langs voor een gratis intake over jouw doorlopende reisverzekering!

Schade melden

Krijg je te maken met een schade tijdens je reis? Geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Heb je nog een vraag?

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Pin It on Pinterest