fbpx

Sluit je zorgverzekering af bij HVMS en ‘zorg’ voor een gezin in armoede

Je zorgverzekering bij HVMS regelen heeft dit jaar éxtra veel voordelen. Je helpt namelijk niet alleen jezelf ermee, maar ook een gezin in armoede. Laat jouw wensen met betrekking tot je zorgverzekering voor het aankomende jaar achter in onze zorgcheck. Sluit, zodra de premies bekend zijn, eenvoudig de zorgverzekering die het beste bij je past af en help zo een gezin in armoede een week lang aan boter, kaas, eieren en melk.

Waarom je zorgverzekering afsluiten via HVMS?

U

Vind eenvoudig de beste zorgverzekering

We hebben een handige zorgcheck voor je klaarstaan waar jij je wensen voor het aankomende jaar kunt achterlaten. Zodra de premies bekend zijn krijg je jouw persoonlijke top 3 zorgverzekeringen toegestuurd! Dit is meestal rond 12 november.

Z

Regel direct online je verzekering

Zodra je jouw persoonlijke top 3 hebt ontvangen, kun je direct de zorgverzekering naar keuze afsluiten. Wij zorgen ervoor dat jouw oude verzekering wordt opgezegd en alles goed geregeld wordt.

De beste dekking en scherpste premie

Je zorgverzekering vergelijken kan je een hoop geld besparen. Dat jouw huidige zorgverzekering het afgelopen jaar de beste keuze was, wil namelijk niet zeggen dat dit jaar weer het geval is. Ieder jaar vergelijken is daarom een goed idee! 

Profiteer van HVMS- korting

Onze specialisten hebben een aantal mooie kortingen voor je kunnen regelen op de zorgverzekering. De korting op de premies is al verwerkt in jouw persoonlijke aanbod dat je rond 12 november ontvangt.

w

Gratis advies van onze zorgspecialisten

Heb je naar aanleiding van jouw top 3 zorgverzekeringen nog een vraag? Of vind je het fijn om nog eens met een verzekeringsspecialist te sparren? Dat kan! Gratis en vrijblijvend. Neem dus gerust contact met ons op.

'Zorg' voor een gezin in armoede

We nemen het thema ‘zorg’ heel serieus. Daarom zorg je niet alleen goed voor jezelf wanneer je een zorgverzekering via HVMS afsluit. Maar ook voor een gezin in armoede. Je helpt een gezin namelijk een week aan boter, kaas, melk en eieren!

‘Zorg’ voor een gezin in armoede

Meer dan 600.000 Nederlandse huishoudens leven in armoede. Een behoorlijk aantal, dat naar verwachting als gevolg van het coronavirus nog verder zal toenemen. Het Armoedefonds zet zich sinds jaar en dag in om armoede tegen te gaan. Bijvoorbeeld met het project Boter, kaas en eierenVoor een bedrag van € 5,- helpen zij een gezin in armoede een week lang aan boter, kaas, melk en eieren. Een project dat we bij HVMS graag willen steunen. Daarom doneren we voor iedere nieuw gesloten zorgverzekering € 5,- aan dit initiatief en helpen zo een gezin in armoede. Zorg jij ook mee?!

3 eieren in een schaaltje op een witte achtergrond

Zo zorg je mee!

1. Vul de zorgcheck in

We hebben een handige zorgcheck voor je klaarstaan, waar je al jouw wensen voor het aankomende jaar met betrekking tot je zorgverzekering kunt achterlaten.

2. Jouw persoonlijke top 3

Rond 12 november, wanneer de premies bekend worden gemaakt, ontvang je jouw persoonlijke top 3 van de beste zorgverzekeringen. En met de beste bedoelen we de 3 verzekeringen met dekkingen die aansluiten bij jouw wensen tegen de scherpste premie.

3. Sluit direct je zorgverzekering af

Je kunt heel eenvoudig online je zorgverzekering naar keuze afsluiten. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles goed geregeld wordt en zeggen je oude zorgverzekering voor je op. Kom je er online toch niet helemaal uit? Dan kun je altijd contact met ons opnemen om al je vragen te stellen en advies in te winnen. Gratis en vrijblijvend!

4. Boter, kaas, eieren en melk

Heb je jouw zorgverzekering afgesloten? Dan doneren wij € 5,- aan het armoedefonds. Zij zorgen ervoor dat een gezin in armoede een week lang wordt voorzien van boter, kaas, melk en eieren. Zo helpen we elkaar!

En dit is het resultaat…

nieuwe zorgverzekeringen gesloten

euro gedoneerd aan het armoedefonds

gezinnen in armoede geholpen

Pin It on Pinterest